reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hej kobiałki

zaś naskrobałyście na maksa !!!! :-D:-D

My wczoraj cały dzień na dworze, ja tak jak kasiek cały dzień grabiłam no ale mój ogród pograbić w jeden dzień to masakra, a dziś mała urządzała sobie histerię ot tak sobie bo chciała siedzieć w łóżeczku ale musiał ktoś z przy niej być i tak w kółko co ja ją z łóżeczka wyciągnęłam to gile się lały po pas, a jak jak ją wsadziłam to się uspokajała ale musiałam z nią tam siedzieć, a to wina tego że zrobiła sobie zamiast 2 h drzemki to pospała 30 min.
Do tego mam ful załatwiania bo muszę odnowić wszystkie papiery dotyczące mojego zasiłku wychowawczego z MOPS-u także ganiam po urzędach skarbowych i gminach, mam dość biurokracja na maksa !!!!!!!!!!!
W końcu się wkurzyłam i pojechałam z nią na basen aby ją wymęczyć i teraz śpi zobaczymy jak długo :-):-):-)

Iwon gratuluję nowego ząbala :-):-)

mlodak dziękuję za namiary na lekarza :)
a ja musiałam ją w końcu uśpić bo młoda niestety nie chciała się bawić tylko łaziła i marudziła tak że ja już nie wytrzymywałam

polaa zazdraszczam zasypiania małego u mnie nie wiem kiedy taki dzień nastanie

Kasienka my niestety jeszcze ze smokiem, choć czasami gdzieś jak jedziemy to zapomina mi się zabrać smoka i udaje mi się ją położyć na drzemkę ale jest to strasznie ciężkie:-D, ona na samo zaśnięcie ma smoka a później go wypluwa i śpi całą noc bez niego nooooo chyba że mi akcje nocna odstawia to wtedy dostaje smoka

kasiek dobry pomysł na zachęcenie małej do jedzenia owoców :-):-):-), a tort rewelacja :-D:-D

Iwon co do przespanej nocki to gratulacje i muszę Wam powiedzieć że ja też miałam dziś pierwszą przespaną nockę bez pobudek małej i bez płaczu, ale co z tego jak od 4 mój K dawał taki koncert chrapania że szok, myślałam że go zaraz uduszę

andzia to masz fajnie bo ja jakbym zasnęła wcześniej niż Niuśka to nie wiem kto by ją położył spać :szok::-D:szok:

Muńka hahahaha to Cię MsMickey robi w bambuko :-):-):-D:-D

aronia ale najważniejsze że wyjazd się choć troszkę udał :-D

asik wow ile mały pospał !!!!!!!!! ja to się tylko zastanawiam jak po tej zmianie czasu małą przestawić na inne godziny :confused::confused::confused:

Muńka ja mojej daję obiad dopiero o 16 - 16.30 bo my tak jemy, czasami tak jak dziś jak jechałyśmy na basen to dałam jej wcześniej

Rysica trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&, zdrowiejce tam !!!! będzie dobrze z tatą &&&&&&&&

ehhh przepraszam jak kogoś pominęłam ale już mam oczopląs !!!!!!!!!!

magnii jesteśmy z Wami !!!!!!!!!! ślemy buziole !!!!!

tylko nie myslcie, ze my jestesmy weganami / jemy na surowo itd :sorry2:Zwracamy uwage na jakosc jedzenia (zeby swieze itp) ale nie az tak radykalnie :tak:Mieso jemy. A w teorie o zasadowych/kwasnych posilkach wogole nie wierze :-p

Asik - ja wiem, ze z nadgarstkeim nic sie bezposrednio od jedzenia nie zrobi. Ale jezeli czegos w organizmie brakuje czy jest niedozywiony to latwiej cos zalapac - nie wiem, jak sie taka radykalna zmiana diety na mnie odbila. Nie sadze, by byl to czynnik decydujacy ale moze swoje 3 grosze dolozyl ;-)

Kasiekz - wypad byl fajna odmiana ale bynajmniej nie odpoczynkiem. Bejbiszonek brykal caly czas, w koncu tyle tam nowego do odkrycia :rolleyes: No a ja musialam uwazac, zeby nie pchal sie do konskiego placka, nie wkurzal za bardzo gosci w restauracji itp - w sumie standard ale i tak co i rusz mialam zadyszke :elvis:

alijenka - fajne prace, może się kiedyś skuszę, bo chciałabym mieć coś takiego.

Mąż kupił mi ryż jaśminowy :sorry2: czy ona nadaje się do sałatki z tuńczykiem i ogórkiem kwaszonym?? Nigdy go nie jadłam.

Uuuu, puściutko ;-)

M. w końcu dał się przekonać na jutrzejszy spacer z J. ;-) A w planie weekendowym mamy mega długi wypad rodzinny do lasu. Już się nie mogę doczekać, no i będą foty :happy2:

Rysica tulaski dla Was! :-*

reklama
Kupiłam starszakowi zimowe butki (czarne trapery - jak na syna electro rodziców przystało ;-)). Ale są bardzo ciepłe i teraz nie wiem, czy już mu je dawać czy jeszcze trampki? Kurcze niby już rano chłodno no i październik, ale z drugiej strony po południu mamy niemalże lato :szok:

A oto buciki :)

3613199504.jpg

Załączniki

• 3613199504.jpg
    3613199504.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 40
Do góry