KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
da się jakoś usunąć ten wątek ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe fajnie usłyszeć " myślałam że tylko ja mam taki duży" kiedyś bym sie obraziła - teraz to dla mnie komplementCześć dziewczyny:-) Jeszcze nie nadrobiłam zaległości tylko wpadłam się przywitać Wstawiłam swój brzuchol na wątek brzuchowy. Kamila dodala mi odwagi, bo myślałam że tylko ja mam taki duży
Dobry wieczór ciężarówczeki już jestesmy bo badaniu genetycznym wyniki sa w porzadku malenstwo fikało że hoho lekarz miał problem z badaniem ale się udało no i przesunąl mi termin na trzy dni pozniej wedlug usg 11.06.2012 jest a teraz przewiduje na 14 czerwca a nasze kochane słonce ma już 58 mm a serducho 140 jedynie zelazo spadlo wiec trzeba zadbac, miesniak ktory jest niezmienil wielkosci.Dobrej nocy
hehehe fajnie usłyszeć " myślałam że tylko ja mam taki duży" kiedyś bym sie obraziła - teraz to dla mnie komplement
To podziel się jakimiś mądrościami!Dzień dobry
Ja po wczoraj mialam wizyte u endo i na szczescie wszystko ok (musze kontrolowac ,czy mi sie tam jakis guzek nie formuje), lekarz zrobil mi dluuugi wyklad na temat wszystkiego, uff glowa mi spuchla, ale jestem spokojniejsza.
Dawka zwiekszona, nastepna wizyta pod koniec stycznia ufff