reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Cześć dziewczyny:-) Jeszcze nie nadrobiłam zaległości tylko wpadłam się przywitać:tak: Wstawiłam swój brzuchol na wątek brzuchowy. Kamila dodala mi odwagi, bo myślałam że tylko ja mam taki duży:-D

Cześć dziewczyny:-) Jeszcze nie nadrobiłam zaległości tylko wpadłam się przywitać:tak: Wstawiłam swój brzuchol na wątek brzuchowy. Kamila dodala mi odwagi, bo myślałam że tylko ja mam taki duży:-D
hehehe fajnie usłyszeć " myślałam że tylko ja mam taki duży" kiedyś bym sie obraziła - teraz to dla mnie komplement :-D:-D

Dobry wieczór ciężarówczeki już jestesmy bo badaniu genetycznym wyniki sa w porzadku malenstwo fikało że hoho lekarz miał problem z badaniem ale się udało no i przesunąl mi termin na trzy dni pozniej wedlug usg 11.06.2012 jest a teraz przewiduje na 14 czerwca a nasze kochane słonce ma już 58 mm a serducho 140 jedynie zelazo spadlo wiec trzeba zadbac, miesniak ktory jest niezmienil wielkosci.Dobrej nocy

Gratulacje :-)

Witam się z rana bo dopiero wstałam i uciekam na śniadanko :-)

Dzień dobry :)
Ja po wczoraj mialam wizyte u endo i na szczescie wszystko ok (musze kontrolowac ,czy mi sie tam jakis guzek nie formuje), lekarz zrobil mi dluuugi wyklad na temat wszystkiego, uff glowa mi spuchla, ale jestem spokojniejsza.
Dawka zwiekszona, nastepna wizyta pod koniec stycznia ufff

Alijenka, PaulinaMaria- moje gratulacje! :)

Witam się z rana;)
ponury dzień dzisiaj widzę, co nie wróży dobrze dla mojego samopoczucia;/

A co o mojego brzuszka to ja tam już widzę. Moja mama twierdzi, że to tłuszczyk, ale to niemożliwe, bo jeszcze niedawno akurat brzuszek miałam płaski, bo schudłam bardzo przed slubem oo. Moja mama stwierdziła, że nie jest tak łatwo, że od razu się nie rodzi;D

Dziewczyny ...wzielam sie po 2 tygodniach nieobecnosci w domu ( po szpitalu pojechalam odpoczac do rodzicow) do gruntownych porządków : mycie podłóg, wanny, umywalek, zlewu, wc odkurzanie mycie luster.. no wszystko... oczywiscie staram sie robić to na raty i jak skoncze 1 pomieszczenie siadam na pol godziny i dalej....
Moje pytanie brzmi czy w ciazy tez uzywacie domestosów itp.... bo ja nawet nie mam rekawiczek i gabką szoruje gola reka ... no i boje sie oparow chemikalii... teraz to juz w sumie musztarda po obiedzie.... ale jak to u Was jest podczas sprzatania... moj oprocz tego ze ma firme pracuej na etat wiec praktycznie 20/24 h go nie ma wiec na pomoc nie mam co liczyc moi i jego rodzice pracuja wiec tu tez nie mam na co liczyc... a nie wyobrazam sobie nie sprzatac... przedtem o tym nie myslalam... dopiero teraz mi sie na to wpadlo. Wiec...??

Ps. 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

reklama
Dzień dobry :)
Ja po wczoraj mialam wizyte u endo i na szczescie wszystko ok (musze kontrolowac ,czy mi sie tam jakis guzek nie formuje), lekarz zrobil mi dluuugi wyklad na temat wszystkiego, uff glowa mi spuchla, ale jestem spokojniejsza.
Dawka zwiekszona, nastepna wizyta pod koniec stycznia ufff
To podziel się jakimiś mądrościami! :tak:

Ja już po wizycie.
Niby wszystko oki, ogólnie wygląda w porządku, serduszko puka jak powinno, ale.. maluszek jest troszkę za mały jak na ten czas. :dry: 4,42cm co odpowiada 11w2d. Niby kazał się tym nie martwić, ale mam wpaść za dwa tyg. na usg... A już myślałam, że będę całkiem spokojna...
No i zmierzył przezierność karkową - w normie, ale nie pamiętam ile.
Jakieś leniwe to moje dziecko - Wasze skaczą a moje zwsze leży nieruchomo :dry:

Ostatnia edycja:
Do góry