reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej laseczki :-)

Iwon dobry ten Twój mąż, aż mi się humorek poprawił haha:-D

agaundpestka duży ten Twój chłopaczek, mój jeszcze do 80 nie dobiegł. Także nic tylko się cieszyć ;-)

Muńka oby twoja Gabi się nie dorwała do tej chłodziarki;-)

Ja mojego mistrza ubieram w body z długim rękawem, spodnie zazwyczaj od dresu, skarpetki dłuższe i jakąś cieplejszą kurteczkę. On i tak biega jak szalony to mu ciepło.

Tak jakoś lenia dzisiaj mam, wczoraj werwa do pracy, że się dopiero o 1 położyłam spać tak dzisiaj nic mi się nie chce... Czas się ogarnąć :-))

Miłego dnia

reklama
Witam, ale dziś spadek ciśnienia:eek:

Aga ale masz fajnego faceta w domu :) Jaki gruby, dobrze zbudowany po prostu :) Tak ma być ;)
No nie powiem to mnie pocieszyłaś:crazy:

To tylko ja młodego nie ubieram w ciepłą kurtkę?? Bo my zazwyczaj bluzy, a jak zimno to bezrękawnik. Chyba, ze pada i łazimy po kałużach to przeciwdeszczowa.

Hej

U nas nie za ciekawie- młody zaczyna coraz mocniej kasłać. Poczekam do jutra, poobserwuje czy czasami nie odkaszluje spływającego kataru i ewentualnie do lekarza pojedziemy.

Damiana ubieram w spodnie, skarpetki, bodziaki z krótkim, bluzeczkę z długim i na to kurteczka na polarku. Chociaż ostatnio jak szłam jeszcze zaprowadzić Oliwię do szkoły o 7:30 to założyłam mu jeszcze bluzę dresową a nóżki nakryłam cieniutkim kocykiem ale było baaaaaardzoo zimno

Zaza pomysłowy ten Twój małż;-)
Aga wow, ale duuuuży chłopak
Iwon żartowniś z męża:-D:-D:-D

Aga napisałam "jaki gruby"? W sensie, " a jaki on tam gruby, po prostu jest dobrze zbudowany", czyli że nie jest gruby ;-):-) Ech, słowo pisane... ;)

Asik ale on wcale nie żartował :sorry::-p Serio, musiałam go wyprowadzić z błędu, że 60 zł na dwie pary butów, to jednak trochę za mało :wink:

hej

Rysica ja ubieram teraz mała tak: jak ma cienkie spodenki to ubieram cienkie rajstopki pod nie, a jak ma spodnie dresowe z polarkiem pod spodem to nie ubieram juz nic pod spodnie, a jak sukienka to body z długim rękawem na to sukienka czy tunika na ramiączkach albo na krótki rękaw i rajstopy grubsze lub leginsy, a kurtki mam i takie cienkie i takie średnie i te grubsze ale jak narazie to bluza i bezrękawnik i jakaś chusteczka pod szyję

Aga mi nie kazali podawać już wit D bo mała już prawie ma zarośnięte ciemiączko i wystarczy tran tylko, tak mi lekarka powiedziała, a Antos przecież od urodzenia to duży chłopak jest !!!!!!
ja też małej nie ubieram jeszcze w ciepłą kurtkę :-D

kasiek co do dywanu to nie wymagałam za dużo, nie za tą cenę :-D, ale ogólnie jest oki nie narzekam :-)

Aylin na co wkurw ????

Iwon mi ostatnio pediatra powiedziała aby już zakładać rajstopki, A Twój M zabłysnął z tą kasą hahahahahahahaa

asik oby z tym kaszlem było lepiej !!!!!!

Witam,

młody dzisiaj pospał jak ta lala, do 7.15! wiem, wiem, że to wcześnie, ale jak na niego to późno;-)
poza tym rano wtulił się we mni i przez sen miział mnie po włosach:happy: kochany!

my po szczepieniu i uwaga moje dziecko waży 12,950 i ma 85cm :) pytałam lekarki czy nie jest za gruby:zawstydzona/y:ale powiedziała, ze jest duży chłopczyk i na pewno nie jest gruby :) matka schizy wiecznie ma:rofl2:. Pytałam też o witaminę D i mam dawać 2-3razy w tygodniu mimo podawania tranu.
a widzisz, nie wmawiaj sobie, że dziecko grube:-p

Na szybko Was przelecialam,ale w telu jakoś nie mogę sie skupić na czytaniu postów :rolleyes:
dziękuję za przelecenie;-):-pprzyda się bo z D się dalej nie odzywam

Julo dzisiaj znowu grzeczniutki w żłobku. Dumnam :wink:
zaklimatyzował się szybciutko:tak: super!

Aaa, jeszcze taki mały dowcip - wczoraj mówię do M., że trzeba w końcu kupić starszakowi buty, dwie pary, bo półbuty na jesień i jakieś obuwie zmienne do szkoły, bo już wymagają. Mówię, to zostań z Julem, a ja pojadę z K. On do mnie: "ok, to weź kasę z mojego portfela". Biorę: "ale masz tu tylko 60 zł". M: "no i co nie wystarczy Ci? "
:-D:-D:eek::baffled: Tia.
hahahah:-D genialny

Hej

U nas nie za ciekawie- młody zaczyna coraz mocniej kasłać. Poczekam do jutra, poobserwuje czy czasami nie odkaszluje spływającego kataru i ewentualnie do lekarza pojedziemy.
zdrówka dla Damianka! a jak Oliwka? lepiej już?

Ja Sergiusza ubieram w cieplejsze spodnie typu sztruks lub takie niby dresy z ciepłą podszewką, body kr. rękaw, na to bluzeczka z dł. rękawem i albo kurtka taka "średnia" albo ciepła bluza + ew. kamizelka
a czapka jest na głowie tak z 15 minut:confused2:

zaza moja ostatnio spała do 7.30 i też byłam w szoku że tak długo, także nie dziwię się Tobie :-):-):-)

aaaa i chciałam Wam się pochwalić że wczoraj zaczęłam chodzić na vakufit :), dziś drugi dzień ale głowa mnie tak nawala że nie wiem czy dam radę

reklama
Do góry