agaundpestka
Fanka BB :)
RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUU dobra musiałam się wykrzyczeć, mam dosyć tego dnia już. Nie wiem co z moje dziecko wstępuje, ale dzisiaj znowu nie mogę nad nim zapanować
bije, szarpie, popycha, a i ugryzł M w ramię ;( oczywiście mnie i babcie też tłucze
reaguję stanowczym nie, odstawiam go, dziś nawet raz mu oddałam
i wielkie g.... to daje. W weekendy i popołudnia nie mam tego problemu w ogóle tylko jak przychodzi Milena. Dosłownie płakać mi się chce, ze nie potrafię nad nim zapanować 
Czekamy na relacje.
A i dzięki za polecenie farb- super się maluje i pokrywa.
Asik24 dzięki, ale gdybym miała tylko kasę to bym się przez chwile nie zastanawiała tylko brała fachowca który mi to porządnie zrobi, a nie tak jak ja. No nic nie narzekam
Andzia no tak dzieci nie przepadają za zmianami, ale mam nadzieje, ze Adi jutro z usmiechem na ustach pójdzie do przedszkola.
Zaza i co pracujesz czy odpoczywasz? Zdrówka!!
Josie u mnie po osiedlu babka takim jeździ
może spytam czy chce sprzedać
i właśnie mi się przypomniało, ze mam spacerówkę peg perego w piwnicy po kuzynki synku, czas przetestować.

Jadę oglądać żłobki...mam aż 4 w pobliżu, ale wybrałam sobie 3We wszystkich wychodzą na dwór, mają wyżywienie i zajęcia dodatkowe typu rytmika, gimnastyka, plastyka, kuchcenie i angielski.
AgaOn jest zeczepisty! I jaki pomocnik:-)
Czekamy na relacje.
A i dzięki za polecenie farb- super się maluje i pokrywa.
Asik24 dzięki, ale gdybym miała tylko kasę to bym się przez chwile nie zastanawiała tylko brała fachowca który mi to porządnie zrobi, a nie tak jak ja. No nic nie narzekam
Andzia no tak dzieci nie przepadają za zmianami, ale mam nadzieje, ze Adi jutro z usmiechem na ustach pójdzie do przedszkola.
Zaza i co pracujesz czy odpoczywasz? Zdrówka!!
Josie u mnie po osiedlu babka takim jeździ