reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka ja akurat nie miałam tak, żeby mi się oczy przyzwyczajały do tych oasys, od razu było dobrze, więc może faktycznie Twoje oku musi "dojrzeć" ;-) Albo ten typ Ci nie pasi i poszukasz sobie innych.
Ja powiem szczerze, że też mi się nie chce nieraz ich zdejmować, zakładać (choć to przecież chwilka), ale nie wyobrażam sobie już noszenia okularów, jak czasem założę, to mnie wnerwiają :sorry2:

Atinka Bea to jest córka mojego M. z pierwszego małżeństwa, czyli siostra przyrodnia bąbla :happy: I przez najbliższe dwa tygodnie będzie się zajmowała małym, do czasu naszego urlopu. Teściowa pilnowała do 30 czerwca i dalej się nie zgodziła. Tak było ustalone.

Ostatnia edycja:
reklama

A tak ogólnie to imprezka się udała, mała była bardzo grzeczna jak na nią :-)Ale i tak się cieszę że już z głowy. Tearz się szykujemy na piątkowy wyjazd do Włoch. Jedziemy na noc co by zgagulka spała, bo od urodzenia nienawidzi jazdy w aucie, a tu przed nami 1000 km. Chyba mnie pogieło z tymi wczasami:-D No nic najwyżej będziemy 100 razy się zatrzymywać:-D

fajnie Wam!! też bym ruszyła gdzieś dalej, ale w tym roku jeszcze się nie zdecydowaliśmy.

Muńka ja akurat nie miałam tak, żeby mi się oczy przyzwyczajały do tych oasys, od razu było dobrze, więc może faktycznie Twoje oku musi "dojrzeć" ;-) Albo ten typ Ci nie pasi i poszukasz sobie innych.
Ja powiem szczerze, że też mi się nie chce nieraz ich zdejmować, zakładać (choć to przecież chwilka), ale nie wyobrażam sobie już noszenia okularów, jak czasem założę, to mnie wnerwiają :sorry2:

noo...bo do okularów też trzeba się przyzwyczaić. Pamiętam, że na początku nie było łatwo, ale po jakimś czasie zapomniałam, że okulary są na nosie. Może uda mi się przyzwyczaić do soczewek jak znajdę te idealne! :-)

Czy ma któraś z Was do sprzedania bazę do fotelika isofix easy fix ???

Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! mamy dwa pierwsze samodzielne kroczki!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Gabi ma niezły ubaw z tego, śmieje się jak tylko się ją samą postawi :-D

reklama
Munka gratulacje dla Gabi. Moj Wojtek to samo, stoi sam, radocha na całego, rusza ciesząc sie i trzy kroki góra :tak: Ciekawe kiedy pójdzie na całego...

Do góry