reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

zaza - przykro mi, że nie jesteś zadowolona z imprezy... a księża?? wolę się na ich temat nie wypowiadać!!:no:

polaa - super miejsce na dzieciaczkowe szaleństwa!!

kasiekz - ale od pierwszego dnia noszenia nie miałaś żadnego dyskomfortu??

reklama
muńka jakoś po 30min. od założenia już w ogóle ich nie czułam, a przez pierwsze minuty to po prostu wiedziałam, że coś tam jest, ale nie było to uwieranie, dźganie itp. jak w przypadku johnsona! tak więc mogę powiedzieć, że oko od razu się przystosowało:) Wcześniej męczyłam się z J&J, bo poleciła mi kuzynka okulistka i myślałam, że tak po prostu ma być. Pewnego dnia M zmieniał okulary i Pani w Fielmann'ie powiedziała mi właśnie o optix air. Jednak nie można generalizować, zależy od wady, cylindra itd. Jednym służą takie, innym tamte:)

Ostatnia edycja:
Zaza szkoda, ze nie jesteś zadowolona. Ale juz po wszystkim :) my trafiliśmy na super księdza, naprawdę nie mogę narzekać. Nie robił wyrzutów ze kościelnego nie mamy tylko cywilny i w ogóle super.
A o co chodzi z tym imieniem? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, tzn wybraliscie jeszcze jedno imię??

munka no miejsce jest naprawdę rewelacyjne i nie tylko dla dzieci hehe :)

Monisia spóźnione sto lat

Weekend minął szybko, w sobotę sprzątanie a w niedzilę impreza roczkowa. Kulinarnie się nie narobiłam- parę przystawek i ciastka. Torta z lenistwa zamówiłam i żałuję - dobry był, ale nie za ładny:-(
Oprócz butów Mati dostal słodyczę i kasę (no i mam problem co za nią kupić )
Ogólnie impra udana, chociaż Mati trochę marudny przez zęby był.
W sobotę wieczorem po ugryzieniu (chyba chcial sie pochwalić :-D) zobaczyłam lewą górną jedynkę:-). W natarciu jescze 3 zęby u góry.

Kasiek
nie tylko Ty - ja też nie nocnikuję. Mam zamiar zacząć w najbliższym czasie.
Zaza - przykro, że impreza sie nie udała.
Munka ja przygodę a soczewkami zaczynałam ze 3 razy, kończyłam po tygodniu, ale nie z powodu dyskomfortu (lenistwo???:zawstydzona/y:)
Aga jak Antoś? Też ostatnio mieliśmy to poskudztwo - tydzień czasu Adiego męczyła.

Iwon - moja w nocy z soboty na dziedziele budziła sie z milion razy - nie patrzyłam juz na zegarek.
A dzis w nocy dzieć spał ale mój T. chrapał......

Od dzis mam remont balkonu i całej reszty. Kiedys wam pisałam ze NOWE mieszkanie kupione za cięzko spłacany kredyt okazało sie lekkim bublem. Sciany podmakają - najprawodopodobniej od pi.......o balkonu na którym płytki zmieniali w zeszłym roku. Po zmianie płytek mam 2 sciany z odpadajacym tynkiem. Szkoda gadać. I dzis łąskawie po chyba 20 pismach panowie się zjawiają. Tak sie wkurwiłam ze opieroliłam kierownika tego interesu - bo zadzwonił ze on juz przychodzi. A w mieszkaniu moja mama z dzieckiem i na balkonie wszysko rozłozone (krzesła, stolik, suszarka i 4 donice z pomidorami i ziołami). Wiec chyba sie przestraszył.... bo przyjda po 15.

Muńka ja noszę soczewki :tak:
Najpierw miałam bauscha tak jak kasieńka, ale oczy mi się po nich męczyły i wieczorem czułam piasek. Teraz używam oasys acuvue johnsona i jak dla mnie są ekstra. Zero dyskomfortu. Chyba, że przegnę i za długo noszę :sorry2: Jeśli coś Cię uwiera, to warto popróbować może z inną firmą, bo są chyba różne krzywizny czy jakoś tak.

Zaza ja nie zauważyłam Twojej nieobecności, ale tylko dlatego, że też mnie przez ostatnie kilka dni nie było na bb :sorry2:
I nie dołuj się tak imprezą, młody i tak niewiele zapamięta i żalu przecież mieć nie będzie ;-)

Polaa ja też zauważyłam, że dorośli mają czasem większą frajdę w parkach rozrywki niż dzieciaki ;-) Fajnie, że wypad udany :blink:

Kasiek a ta druga drzemka ile trwa, że mała idzie spać dopiero o 21? Mój śpi tak po południu około 30-40 minut i i tak o 19 już pada.

Aylin oby remont balkonu się prędko zakończył i pilnuj tam tych specy ;-)

Munka ja przygodę a soczewkami zaczynałam ze 3 razy, kończyłam po tygodniu, ale nie z powodu dyskomfortu (lenistwo???:zawstydzona/y:)

no właśnie ja poniekąd też lenistwa nie zabiegałam nigdy o soczewki, a poza tym lubię okulary i myślę, że mi z nimi do twarzy, ale zależy mi na tym, żeby chociaż w okresie wakacyjnym móc je zakładać.

Od dzis mam remont balkonu i całej reszty. Kiedys wam pisałam ze NOWE mieszkanie kupione za cięzko spłacany kredyt okazało sie lekkim bublem. Sciany podmakają - najprawodopodobniej od pi.......o balkonu na którym płytki zmieniali w zeszłym roku. Po zmianie płytek mam 2 sciany z odpadajacym tynkiem. Szkoda gadać. I dzis łąskawie po chyba 20 pismach panowie się zjawiają. Tak sie wkurwiłam ze opieroliłam kierownika tego interesu - bo zadzwonił ze on juz przychodzi. A w mieszkaniu moja mama z dzieckiem i na balkonie wszysko rozłozone (krzesła, stolik, suszarka i 4 donice z pomidorami i ziołami). Wiec chyba sie przestraszył.... bo przyjda po 15.

aż strach się bać!! ;-)

Muńka ja noszę soczewki :tak:
Najpierw miałam bauscha tak jak kasieńka, ale oczy mi się po nich męczyły i wieczorem czułam piasek. Teraz używam oasys acuvue johnsona i jak dla mnie są ekstra. Zero dyskomfortu. Chyba, że przegnę i za długo noszę :sorry2: Jeśli coś Cię uwiera, to warto popróbować może z inną firmą, bo są chyba różne krzywizny czy jakoś tak.

ja miałam kiedyś chyba właśnie te bausch i też było kiepsko. Teraz kupiłam te co Ty masz i na pewno jest dużo lepiej niż w tamtych, ale jednak czuję już trochę oko zmęczone, czasami przymazywał mi się obraz i musiałam pomrugać kilka razy. Nie wiem, czy po prostu oko musi się przyzwyczaić i dlatego tak mam, czy są złe soczewki.

Wszystkiego najlepszego dla MATEUSZKA !!!!!!!!!:-):-)

Iwon zdrówka dla ciebie i małego. A kto to ta Beatka bo niedoczytałam ?

Zaza no szkoda że tak wyszły chrzciny. A nie mieliście jakiegoś spotkania z księdzem przed chrzcinami ? Bo u nas zawsze jest i wszystko potem wiemy.

Muńka chyle czoła przed tobą w związku z basenem :-D O tej godzinie to ja jeszcze smacznie w łóżku

Kasiekz ale fajnie ta twoja mała jeszcze śpi. U nas jak Nikola wstanie koło 8 to nie ma już szans na dwie drzemki. Męczymy się do 13, a i tak za długo nie pośpi, a potem oby do 19 i z głowy:-D:-D

Aga fajny ten twój przyszywany syn :-) i że taki kontakt wciąż macie

Hatszept czy ja znowu nie doczytałam że będzie córeczka ?????? Duzo zdrówka:-):-)

Pola chętnie bym się wybrała w takie miejsce. Lubię czasem też poszaleć ,tym bardziej że mój starszak mógłby mieszkać w wesołym miasteczku. Ma po mnie bo mojemu T na sam widok karuzel robi się niedobrze:-D

Andzia moja też zainkasowała trochę kasy, ale zabawki też były. wcześniej już pokazywałam rowerek na forum, ale dostała też krzesełko uczydełko- narazie stoi przy nim, bo jak siedzi to jeszcze zjeżdża z niego. na roczku własnie siedziała na nim, wszyscy dookoła na nią patrzyli, mój tata kamerował i nagle buuuch... głową o kafelki. Nie muszę opisywać co było dalej :sorry2::sorry2:

A tak ogólnie to imprezka się udała, mała była bardzo grzeczna jak na nią :-)Ale i tak się cieszę że już z głowy. Tearz się szykujemy na piątkowy wyjazd do Włoch. Jedziemy na noc co by zgagulka spała, bo od urodzenia nienawidzi jazdy w aucie, a tu przed nami 1000 km. Chyba mnie pogieło z tymi wczasami:-D No nic najwyżej będziemy 100 razy się zatrzymywać:-D

Ostatnia edycja:
Iwon pierwsze drzemka trwa 1-1,5godz., a druga od 15min. do 1 godz. i wcześniej spać nie pójdzie:)

Atinka
super, że impra udana. A gdzie konkretnie do Włoch jedziecie? My wciąż zastanawiamy się czy we wrześniu jechać autem do Włoch (M kocha) czy samolotem do Grecji:) Koniecznie zdaj mi relacje z podróży.

Aga właśnie, zapomniałam napisać, że Max wygląda na grzeczniutkiego chłopca. Po nim widzisz jak czas zapierdziela:/

reklama
Atinka ja to właśnie zawsz uwielbialam karuzele, na rożnych sie jeździło i do góry nogami i rożne, ze adrenalina rosła a teraz cos sie ze mną porobilo :szok: Kuba sie nie bal i to aż mnie zdziwiło na czym był i nawet sie nie przestraszył a ja...czasami miałam dość :zawstydzona/y: No ale fajnie było i najważniejsze ze Młody zadowolony :tak:

Aylin szybkiego remontu

Andzia gratuluje ząbka :tak:

Do góry