Witam dziewczęta
kurka w v-tech sa na tej samej wysokości. Ale nic to - zamówiłam zobaczymy czy dzieciowi sie spodoba
ona zawsze je w towarzystwie ale najwidoczniej i moje i meża ja nudzi
czyżbys chciała nam coś powiedziec???
cos w tym jest. Poszliśmy wczoraj z T. do kina (na 13.30 - jak na rodziców dziecia przystało) i mała u babci wsuneła cały słoiczek zupki po czym poprawiła kurczakiem z rosołu z ziemniaczkami. Po powrocie do domu darła się do naszego obiadu (curry na ostro ze szparagami) Więc dostała szparagi.... w pierwszym momencie ja zatkało, wrzask (bo ostre) a po chwili darcie ze chce jeszcze.... Hmmm wielbicielka ostrych smaków??
moja też 2 drzemki musi mieć. Inaczej jest taka maruda i złośnik ze tylko za dzwi wystawić....
A chorwacja - kolezanka była z 1,5 rocznym szkrabem z nami kilka lat temu. Kamyczki w niczym Arturkowi nie przeszkadzały Poza tym w chorwacji sa też piaszczyste plaże. Na wyspach i np Mali Stone (ale tam nuda)
aylin pchacz: wysokość rączki ok. 46cm. Jest więc wyższy niż te Fisher Price i inne.
kurka w v-tech sa na tej samej wysokości. Ale nic to - zamówiłam zobaczymy czy dzieciowi sie spodoba
Aylin moze musi jesc w towarzystwie ?
ona zawsze je w towarzystwie ale najwidoczniej i moje i meża ja nudzi
Witajcie mam nadzieje ze kazda z was miala wspanialy dzien matki
hatszept gratuluje, moze niedlugo dołączy kolejna przyszla mam z czerwca
czyżbys chciała nam coś powiedziec???
Aylin mój starszak miał podobnie z jedzeniem - w domu choćbym się naszpagatowała - nie jadł. Pojechał do teściowej - potrafił zjeść dwa obiady. W przedszkolu to samo. Dodam, że kucharką jestem niezłą, więc nie że ktoś smaczniej gotował ;-) Teraz już mu się wszystko normuje.
cos w tym jest. Poszliśmy wczoraj z T. do kina (na 13.30 - jak na rodziców dziecia przystało) i mała u babci wsuneła cały słoiczek zupki po czym poprawiła kurczakiem z rosołu z ziemniaczkami. Po powrocie do domu darła się do naszego obiadu (curry na ostro ze szparagami) Więc dostała szparagi.... w pierwszym momencie ja zatkało, wrzask (bo ostre) a po chwili darcie ze chce jeszcze.... Hmmm wielbicielka ostrych smaków??
kurde niektórym z waszych dzieci wystarczy jedna drzemka. u nas nie ma szans, aby nie było drugiej choćby się waliło i paliło i była tona dzieci ona uśnie w swoim czasie i będzie chociaż 10min. spać i to jej wstarczy
alijenka dziękuję za informację!!! Teraz to już nie wiem co kupić:/ Zdrówka i dla was A wracając do Chorwacji to uważasz, że z takim dzieckiem bez sensu jechać na żwirowe plaże i lepiej do Włoch czy samolotem do Grecji/Hiszpanii na piaszczyste plaże?
moja też 2 drzemki musi mieć. Inaczej jest taka maruda i złośnik ze tylko za dzwi wystawić....
A chorwacja - kolezanka była z 1,5 rocznym szkrabem z nami kilka lat temu. Kamyczki w niczym Arturkowi nie przeszkadzały Poza tym w chorwacji sa też piaszczyste plaże. Na wyspach i np Mali Stone (ale tam nuda)