alijenka
Mamcia Nataszki :))
dobra babki ja muszę Was opuścić nie daję już rady, padam dosłownie i tak się zastanawiam kiedy moja twarz wyląduje na klawiaturze
spokojnej nocki życzę
spokojnej nocki życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo nie mam z kim małej zostawić i siedzę na wychowawczym, jakbym miała wrócić do pracy to bym na opiekunkę musiała tylko robić
zresztą nie mam gdzie wracać moja firma w której pracowałam padła a teraz nie ma szans na załapanie się w moim zawodzie gdzieś
ja nie jestem domatorką i mnie męczy takie siedzenie w domu
Aurelka dzis nie plakala jak ja zostawilam i nawet sie usmiechala i zrobila papapapa :-eek: zamiast sie cieszyc to jest mi smutno, ze juz mnie nie potrzebuje wariatka ze mnie co???
Witam dziś większość dnia była u nas koleżanka z porodówki z 3dni starszym synkiem i powiem, ze nie wiem co robić z moim ancymonem on cały czas chce bić tamtego az płacze, ze złości jak nie może go pacnąć. Co robić w takich sytuacjach? Oczywiście mówię nie, biorę za rączkę, przez tyle lat mojej pracy jako niania nie miałam takiego 9miesięcznego ancymona.
Kupuję chlebek kukurydziany na wagę i dostaje z masełkiem lub jajko, czasami sam cyc, dziś było musli z hippa. Kaszki nie daję, bo dostaje na wieczór. Ale czekam jak skończy te 10miesięcy to będę chciała dawać mu jogurt naturalny z owocami. Powiem Ci, ze sama czasami nie wiem co mu dawać.
Aylin to podaj mi maila na pw bo na bb nie mogę nigdzie nic pisac.