alijenka
Mamcia Nataszki :))
hmmmmmm a może to tylko od wkładania rączek do buzi albo od smoka mojej się takie krostki właśnie robią od dużego nawilżeniaKurcze....G ma malutką czerwoną krostkę/plamkę przy ustach... czy u dzieci opryszczka też tak wychodzi jak u dorosłych?? Nie wiem, czy to nie po prostu taka tam zwykła krostka, ale trochę się zmartwiłam....
Dobra, zbieram się do sklepu... Po co ja czytałam w necie o opryszczce u maluchów, się tylko poschizowałam...
moja mała też od rana ma śirowanie włączone normalnie nic tylko udusićDzięki Dziewczyny:-):-):-)
Rycerz wrócił wcześniej z pracy, teraz poszedł po spozywke. Zaraz za pralkę się weźmie. Śmieci wziął po drodze.
Gocha drzemala krótko i marudzi strasznie dziś. Może jutro będzie lepiej.
Aylin zajefajnie wygladasz :-)
ja na meningokoki też bym już szczepiła ale piguła mi powiedziała że jak nie daję dziecka do żłobka to spokojnie jak skończy rok mogę zaszczepić, a co do krzesełka to dziękuję za opinie choć i tak kupiłam inne niż zamierzałam bo chciałam kupić zwykłe chicco polly to i tak jestem zadowolona, mała siedziała w nim z godzinę i bawiła się oczywiście na pół leżącoSuper ze zadowolona jestes a co do szczepionek to my tez szczepimy zreszta na meningokoki Mia juz miala szczepienie tydz temu
Dzisiaj marudny dzionek chociaz zasnela mi jakie 1,5 godz temu i ciagle spi. zaraz musze ja budzic bo mi franca w nocy spac nie bedzie
Aylin - fajna babeczka z ciebie