reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon - no to fajny miałaś dzień :D fajnie się tak wyrwać :)

dzięki dziewczyny - ciekawe jak Monice się będzie podobało, bo Szymkowi to na bank :)

Hatszept, Muńka - moja siostra piła colę jak karmiła i nic małemu nie było :)

reklama
moja dopiero padła... kapiel o 21 i do teraz szalała sama w ciemnym pokoju w łózeczku. Gadała, piała i spiewała....

A jak o promocjach:
w rossmanie gerber 4 w cenie 3
w realu hipp na promocji - tez 4 sztuki w cenie 3 dania i deserki (te duże) i dodatkowo w środe -12% na zakupy. Wiec wyjdzie jeszcze taniej.
a w leclercu deser gerber 3 sztuki za 5,59

i co z tego jak mojej zupki słoiczkowe nie podchodza??
lubi niektóre desery. A zupki musze gotować. Aczkolwiek nie dziwie jej sie - moje pewnie lepsze :p

witajcie

Iwon - wszystkie najlepszego z okazji urodzinek (Ty młoda d...a jesteś), cieszę się, że miło dzień spędziłaś - punkt G u kobiety jest gdzie???? w wyrazie shoppinG i Ty miałaś dziś okazje ten punkt odnaleźć - GRATULACJE!!!!

Rysica - coś Ci napisałam na tamtym wątku

Ostatnia edycja:
iwon wszystkiego naj, naj, naj!

josie udanego weekendu. Naładuj akumulatorki ;-)

rysica wyszalejcie się na kulkach :-)

pamka zachowanie Julka niestety wynika z tęsknoty za Tobą. Ale minie kilka dni i przyzwyczai się do nowej sytuacji :tak:. A co do męża to nie wiem co poradzić ;-)

muńka super, że z Gabi ok! :-)

msmickey to już niedługo w domku :tak:. Świetnie.

Mnie znowu nie było, bo nie chciałam wam smęcić. Wczoraj mieliśmy pogrzeb teścia :-(. Zmarł na nowotwór a od diagnozy minęły niecałe 2 miesiące. Ech to życie...

Ostatnia edycja:
Miśki współczuję z powodu teścia... Tulę bo pewno wcale Ci nie łatwo...

Katrina dobre z tym punktem G

Słuchajcie, zdesperowana matka dała dziecku jak się obudziło smoczek, którego on się nigdy nie łapał a tu ku zdziwieniu cmok cmok i rozbójnik zassał się i spał CIĄGIEM do 4 rano:eek:
No i teraz mam rozkminkę bo skoro przez 7 miesięcy się nie nauczył czy to przypadkiem nie głupota dawać mu teraz smoczek, ale z drugiej strony jestem w desperacji...
Może to był tylko pojedynczy przypadek ale jeśli nie to dawać czy nie dawać smoka?

Miłego dnia. Ja już wstawiłam pranie i piję sobie kawę..... inkę;-)

Miski wspolczuje...

Pamka ciezko powiedziec :D Chyba zalezy od Ciebie - z tego co pisalas to sama jestes takim "smoczkiem" wiec moze warto zastapic? Ja musialam oduczac mlodego, bo sie zaczal budzic w nocy jak tylko smok mu wypadl. Ale nie bylo jakos szczegolnie ciezko, a duzo pomogl na poczatku :)

Muńka, suuuuuuuuuper :-):-):-)

MsMickey, ...no bo ja taka czarownica jestem...:rofl2::-p:-p:-p i bardzo dobrze!!! na bb mi tutaj siedziec, a nie na jakis fejsach! Fajnie, ze juz jałowo u Was! Teraz tylko ten Twój katar przegonic trzeba!

Rysica, udanego dnia jutro! Niech dzieciaki szaleją na tych kulkach!

A Iwon świętuje pewnie (OBY HUCZNIE!!!:-D), bo cichutko dziś siedzi, ojjj cichutko...;-)

Wiedziałam!!! :cool:

Munka dzięki ale już się naprawilo :-)

Hej...

Ja juz nie daję rady...mały usnął po 22.00 i od północy kiedy sie połozyliśmy pobudki co 40min-1h. Wisiał mi na cycu nonstop...lub na butelce...smoka niestety nie chciał...drapał się po twarzy też cały czas...
Rozbudził się już po 6.30 rano, wiec P. wział go do duzego pokoju, zeby mogła trochę pospac...przyniósł po 2h i znowu to samo - wisiał na cycu i pozniej butelce przez godzine! jak probował wsadzic smoka to darł się niemiłosiernie...:(
wrrrrrrrrrrrrrr...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miski, współczucia...

Miski współczuję. Wg mnie człowiek żyje we wspomnieniach, mam nadzieję, ze macie fajne wspomnienia o tesciu.

Hatszept, Hatszept... chyba możesz się pocieszać tylko tym, ze to może zęby i ten stan się zmieni. Pamiętaj i powtarzaj jak mantrę: Piotruś będzie jeszcze normalnie spał. (x5) i od nowa...

reklama
Dobry:-)

G obudziła się o 23.30 i dałam jej butlę, nic to jednak nie zmieniło, bo obudziła się o 3.00 a wczoraj po moim cycu, którego dostała przed 23.00 obudziła się o 4.00. Myślałam, że może pośpi po tej butli do 6.00, ale niestety:-)

Mnie znowu nie było, bo nie chciałam wam smęcić. Wczoraj mieliśmy pogrzeb teścia :-(. Zmarł na nowotwór a od diagnozy minęły niecałe 2 miesiące. Ech to życie...

współczuję:-(

Słuchajcie, zdesperowana matka dała dziecku jak się obudziło smoczek, którego on się nigdy nie łapał a tu ku zdziwieniu cmok cmok i rozbójnik zassał się i spał CIĄGIEM do 4 rano:eek:
No i teraz mam rozkminkę bo skoro przez 7 miesięcy się nie nauczył czy to przypadkiem nie głupota dawać mu teraz smoczek, ale z drugiej strony jestem w desperacji...
Może to był tylko pojedynczy przypadek ale jeśli nie to dawać czy nie dawać smoka?

Miłego dnia. Ja już wstawiłam pranie i piję sobie kawę..... inkę;-)

jeśli Ty dla niego przez to przestaniesz być smoczkiem to czemu nie;-) najwyżej będziesz potem oduczać, jak wiele z nas. Ja wolę dawać smoka, niż potem ewentualnie walczyć z oduczaniem od kciuka, bo może być tak, że z potrzeby maluch go w końcu odkryje:-)

Hej...

Ja juz nie daję rady...mały usnął po 22.00 i od północy kiedy sie połozyliśmy pobudki co 40min-1h. Wisiał mi na cycu nonstop...lub na butelce...smoka niestety nie chciał...drapał się po twarzy też cały czas...
Rozbudził się już po 6.30 rano, wiec P. wział go do duzego pokoju, zeby mogła trochę pospac...przyniósł po 2h i znowu to samo - wisiał na cycu i pozniej butelce przez godzine! jak probował wsadzic smoka to darł się niemiłosiernie...:(
wrrrrrrrrrrrrrr...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

współczuję nocki... Kurcze, a może on jednak za późno chodzi spać jak na takiego maluszka. Podobno dziecko gorzej śpi jak jest zmęczone i może gdyby go przestawiać na wcześniejsze spanie, to jakoś by się mu to uregulowało. No, chyba, że teraz chodzi o ząbki skoro drapie się po twarzy.

Do góry