reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Moja siostra cioteczna ma mieć dzisiaj indukcję! Ale jestem podjarana!!! Już jest 11 dni po terminie. Kurcze tak bym chciała, żeby jej łatwo poszło i żeby wszystko było ok i żeby Ania już była na świecie :) Proszę o kciuki!
kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&
Dzisiaj kończę 33 lata :ninja2::rolleyes:

Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaza pytanie tyloko czy to napewno od szczepionki ... przy tych skojarzonych tez slyszalam o takim przypadku
na pewno nie od samej szczepionki, najpewniej siostrzeniec mógł być na coś chory, może miał już tego krwiaka i te dwa czynniki dały taki tragiczny skutek
ale tak na prawdę, to skojarzenie zostaje i strach czy historia się nie powtórzy

po szczepieniu mój Sergiusz zawsze dużo śpi, a ja co chwilę chodzę sprawdzić czy oddycha :-(

Muńka a jesli wlasnie caly czas obraca sie wokol wlasnej osi w jedna strone jak zrobic zeby zaczal w druga ?? trzymam kciuki zeby bylo dobrze

po pierwsze zachęcać zabawkami po stronie na którą się nie obraca i hhmm...ciężko to wyjaśnić w słowach. Przytrzymywać bioderko po przeciwnej stronie, aby utrudniać mu ten obrót.

Dobra, nakarmiłam Gabi i teraz do 16.30 musi wytrzymać bez jedzenia:baffled: gorzej jak będzie opóźnienie u lekarza:baffled:

eehhh...... :

http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informa...muje-dzialalnosc-brakuje-pieniedzy,67768.html

Ostatnia edycja:
hatszept nic nie wiem więcej, nie odbierają telefonów podobno. Jak się czegoś dowiem to pewnie napiszę.

Iwon wszystkiego najlepszego! Z okazji Twojego święta upiekłam sobie trochę słodkości, więc poświętuję z Tobą.:ninja2:

Muńka & za USG, a to, że 3h przed nie może pić to w sumie mnie dziwi. W GCZD jest zalecenie, żeby pominąć jedno karmienie, ale wiadomo jak to jest z takim brzdącem - przecież głodzić nie będę.. A jak byłam w ośrodku to lekarz powiedział, że powinna mieć pełny pęcherz, więc nakarmić musiałam przed badaniem, ba, w trakcie karmiłam bo tak płakała, że nie umiał zrobić :-p. Napisz koniecznie co wyszło! My jedziemy we wtorek, ciekawa jestem jak tam ta nasza nerka..

A z tym obracaniem tylko przez jeden bok to chyba wszystkie dzieci tak mają, że najpierw męczą jeden bok, a potem dopiero odkrywają, że można i w drugą stronę hulać :sorry2:

U nas dziś względny spokój, moja Łobuzica najchętniej cały czas by się wygłupiała, wtedy to jest cudna śmieje się i aż piszczy z radości. Gorzej jak ma się sama pobawić.. A no i znów łapy wkłada do buzi, a już był spokój z tym elementem i.. podczas karmienia mnie gryzie :angry::sorry2:

Acha, w nocy nie spała od 0.20 do 2:10 :baffled:

cholibka kobitki, nie nadrabiam Was, wlasnie mi maly spi na nogach i czytam wpisy z 20.11 :baffled:

Iwon- serdeczne zyczenia!!!!!

mi moje gdzies uciekly pomiedzy jednym krzykiem, kupka a rykiem :(

reklama
Iwon najlepszego! :-)

Dziewczyny sprawdźcie proszę co piszą na słoiczkach z obiadkami z mięskiem nt tego, jak szybko zjeść po otwarciu - 24 czy 48 h. Ugotowałam małej porcję akurat na 3 razy i nie opłaca mi się raczej wkładać do słoiczków i pasteryzować (i tak nie wiadomo, czy się zamkną) i zastanawiam się, czy w niedzielę jeszcze jej będę mogła dać...
Ale dobre wyszło :tak: A po wczorajszym słoiczku z bobovity zrobiła dzisiaj dziwną kupkę z pasmami śluzu :baffled:

Do góry