reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ja nie mam nic do piiiiiciaaaa :-( Leeeeeeeeeeeeeee :-(
MsMickey gratulacje! Jeden problem z glowy ;-) A skad z Lodzi jestes, jesli mozna spytac?

Delwer sto lat!

Niezapominajka kciuki za egzamin. Tylko sie nie zgub w stolicy.

Pojechalismy dzisiaj ze znajomymi do lasu na spacer (3 pary, 3 dzieci, 3 wozki). Mial byc spokojny spacerek, a zesmy sie k... na jakies bagna wpakowali :wściekła/y: A wszystko przez kolege, ktory powiedzial, ze zna skrot. Chlopaki musieli budowac kladki, zebysmy sie wydostali. W sumie to moglam sie domyslic jak to sie skonczy, bo kolega ktory zaproponowal "skrot" nas kiedys podobnym "skrotem" do domu po imprezie prowadzil (ahh te przed-dzieciowe, imprezowe czasy :cool2:) Zamiast 40 min. wracalismy jakies 3 h :D

Ja melduję się z karmii;) mały siedzi z tatusiem, oobjawy też ma podobne jak u Violi, dziaselka napuchniete-sprawdziłam..
Niestety wam nie potowarzysze bo jutro warszawa- egzamin z prawa pracy-siedze wertuje kodeks pracy;/trzymajcie kciuki;)
Milego wieczoru;)

mocno &&&&&

Hej dziewczyny:-)

ja bez karmi;-)
Aga u mnie to samo Gosia usnela po spacerze i karmieniu w dresie i też chyba na dobre bo już przed 8 i ciągle śpi. Budzić nie bedziemy przecież. Zdejme jej tylko bluzę ale to jak się obudzi na karmienie.

Wczorajsza wycieczka do stolicy udana zdecydowaliśmy się na mieszkanie na ursusie na ryzowej jutro P podpisuje umowę.
Teraz siedzę i zamartwiam się czy aby to była dobra decyzja... tak już mam zawsze kac pozakupowy ;-)

Gratuluję zabkow :-)

U nas ciągle plesniawy są. Jutro po raz pierwszy podam aftin. Nic nie pomaga ani nystatyna ani cebion. Masakra ileż można...

Przed nami przeprowadzka. Taka powoli bo tu zostaje nasze pół domu więc zabieramy tylko to co potrzebne. Macie jakieś porady dobre nt pakowania i w ogóle przeprowadzki? Wszystko mi się przyda:-):-):-)

nie cierpię przeprowadzek...już kilka za mną i nie wymyśliłam nic szczególnego co by mogło w tym pomóc. Chociaż czekaj czekaj...kiedyś miałam jakąś ważną sprawę do załatwienia i przeprowadził nas mąż z bratem. Jak wróciłam wsio było przeniesione:-D:-D:-D

Robicie smaku tym karmi:-)...ja póki co nie decyduję się na takie napoje, więc dołączę dopiero jak przestanę karmić...hmmm, to se poczekam;-)

Idę do wyrka!

u nas dzisiaj rocznica dwoch kresek....w dzien moich urodzin....taki sobie prezencik zrobilam, chociaz maz twierdzi ze to on mi zrobil

Najlepszego!!! ja tez mam dzisiaj urodzinki, a le rocznica kresek dopiero w październiku (zdaje sie 20-go)

ja ogólnie nie ogarniam...........
pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich dzieciaczki. ide w kime, bo pewnie pobudka zaraz bedzie

Gosia ma na drugie Żarłoczyna... wtrynia z zegarkiem w ręku co 2 max 3 godziny:)

Właśnie odciagam bo najadlasie tylko z lewej i prawa mi peka:( a jeszcze zdaze wyprodukowac zanim sie obudzi.

Niespodzianka W miescie Lodzi mieszkamy pomiedzy Dabrowa a Chojnami.

Munka bierzemy firme do samego przewozu i wniesienia bo z Gocha nie damy rady sami ale to pakowanie... na mojej głowie w tyg. bo P w wawie w pracy juz... zorganizowac pudla torby powkladac itd. masakra. Na razie jestem na etapie robienia listy rzeczy potrzebnych.

Qrcze bez problemu sicagnelam 100ml z dwóch a wlasciwie z prawej tylko i ani grosza wiecej... a czuje ze jest jeszcze zreszta gdy nacisne to tryska. laktator mam tt i moze to no do dupy jest?

ej ide spac.
Dobranoc:)

Delwer, Bąblik - uściski jeszcze dziś:) Spokojnych nocy i dni, radości z dzieciaczkami:):):)

Hej :)

Ja tak jak aga nie odmawiam sobie karmi, w dodatku żadne odgazowane, tylko prosto ze sklepowej lodówki, mniam ;-)
A jak przestanę karmić, to od razu wyślę M. po martini i czerwone wino :-p

Zaza może nakarm małego przed kąpielą, skoro po jest za bardzo zmęczony, by jeść?

Rysica ja już bym poszła do tego sąsiada :tak: U nas takie akcje nie mają się prawa dziać, raz sąsiad przegiął z wierceniem własnie o 20-tej, to od razu była u niego przed drzwiami kolejka tatusiów małych dzieci (w tym mój ;-)).

MsMickey Twoja tak jak mój, je co 2 h. Położna kazała wprawdzie min. co 2,5 ale nie ma szans :sorry:

No witam sie i ja po dlugiej nieobecnosci. Ale u mnie byla wyprowadzka na nowe mieszkanie oraz przeprowadzalismy cala firme w nowe miejsce wiec roboty strrrasznie duzo, a przy malej jeszcze wiecej. Ale staram sie na biezaco czytac jak tylko moge. Alisia moja super, choc niestety od trzech dni budzi sie w nocy kolo 3 i nie spi z godzine. :no: wczoraj odwalila juz numer stulecia. Nie spala od 2 do 4.30. Myslalam ze sie wykoncze. Gadala caly czas do lampy:-) Zobaczymy co dzisiaj bedzie. Oprocz tego tylko cycek ja interesuje. Mowy nie ma o podaniu z butelki mojego pokarmu. Smoczka zalapala dopiero tydzien temu i geniuszem jest ten co go wymyslil. :happy: Placze o 70% mniej. Z nowosci to zaczela spac w swoim lozku, co tez jest mega wyczynem, bo tak to tylko ze mna spala. Tez jak wasze gryzie i ssie zapamietale swoje piastki i slini sie jak bokser. :-) Tyle nowego. Oprocz tego fotki w stosownym dziale. :) wazy 5,5 kilo i mierzy 65 cm. Chuda a dluuga.:-)

Słuchajcie Gocha się obudziła i jeszcze z prawej się najadla dosłownie 10 min po odciagnieciu setki. I w końcu czuję się lekko:-) teraz dudli drugą ale już przysypia.

Jaki numer: obudziła się w świetnym humorze uśmiechy i gadanie. P już leżał w łóżku. Wzięłam ją na ręce a P pomachal do niej no i macha macha u Gosia Gosia mówi. Gosia się tak skupiła na tym, że gdy poruszylam się to tak się przestraszyla taki wrzask nie mogła się uspokoić. Przytulalismy ją P di mnie i ona między nami a ta wrzask i koniec. Jakoś skojarzyla ten przestrach z nim chyba:-( Niefajne. A P tylko chciał się do niej pousmiechac Gosia wtedy to odwzajemnia. A tu w nocy nasze dziecko działa inaczej...

reklama
Golden welcome back:)
Msmickey moj dwa dni temu tak sie wystraszyl wiertarki. Karmie go gadam do niego a tu nagle wiertarka za sciana. On wielkie oczy podkowka i w ryk o_O pierwszy raz widzialam jak sie wystraszyl czegokolwiek

Do góry