reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

michu zjadł o 9 i do tej pory śpi :szok: tzn. przebudził się w łóżeczku, wzięłam jego do łózka myśląc że to koniec drzemki, pogadalam z nim, przytuliłam i zasnął :szok: to nie w jego stylu :no: tym bardziej że przespał jedzonko !!!! a ja posprzątałam, zjadłam zupę, nawet się umalowałam i czekam aż wstanie ;-)sprawdzałam nawet czy ma temperaturę, bo on to zazwyczaj ma drzemki 20 minutowe, no chyba że jest na dworze to śpi dłużej czasami ....

reklama
Dziewczyny jak to jest z tymi kupkami?? Moje dziecko robi kupala raz na trzy czasem raz na cztery dni... niby nic mu nie dolega zaparc nie ma bo nie placze ale zastanawiam sie czy to normalne.... jest tylko na cycku

Cześć baby ;-)
Agaunpestka jak tam Twoje kręgi dzisi
Trochę lepiej, ale w nocy musiałam go karmić na leżąco, bo nie byłam w stanie siedzieć.

Dziewczyny jak to jest z tymi kupkami?? Moje dziecko robi kupala raz na trzy czasem raz na cztery dni... niby nic mu nie dolega zaparc nie ma bo nie placze ale zastanawiam sie czy to normalne.... jest tylko na cycku
Nie pomogę, bo my jeszcze nie mieliśmy nigdy dnia bez kupala :-pod tygodnia mamy po 1-2dziennie, bo wcześniej to były min3 :)

aga! zapomniałam, super ten pomysł z ogrodem :blink: a czy na kocu też kładziesz maluszka czy tylko w leżaczku?
Tak :) szkoda, ze mamy tylko ogródek działkowy, a nie ogród koło domu.
2rr9hn5.jpg

Aga ja Julka też karmię od dwóch nocek na leżąco :tak: M. śpi w salonie, a ja z młodym, bo inaczej musiałabym za każdym razem budzić M. żeby mi go wyjął z łóżeczka i odłożył. A to bez sensu.. Myślę że już jutro będzie lepiej i wszystko wróci do normy, a mój mąż do sypialni :-p;-)

Lui jak nie ma zaparć i kupy ładne, to w ogóle się nie przejmuj - na cycu może tak być :tak:

Jak byłam z Jaśkiem w szpitalu i też miałam w tym czasie podobne zmartwienie to mi lekarka powiedziała, że u dzieci karmionych piersią zatwardzenie się stwierdza jeśli robią kupy rzadziej niż raz w tygodniu....

a...w ogóle to mam pytanie, czy wasze dzieci też już się ślinią na potęgę i pchają łapy do buzi? może to już być ząbkowanie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry