reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam...nie mnie prawie bo karmię lub jestem na dworze...eh...zazdroszczę Wam, że macie tyle czasu lub jesteście tak super zorganizowane...ja chyba się nie nadaję :/ Mimo wszystko pozdrawiam gorąco :*

reklama
No wlasnie tez chcialam pytać Avo o dokladny Adres na ta miejscówe,ale my na pierwszy urlop wybieramy sie 19.08 dzień po chrzcie. Ewentualne 20, bo srednio mi sie widzi w niedziele wyruszac.

Dziewczyny my mamy 24 tyg urlopu macierznskuego czy 24+ 2 dodatkowe?

No i staramy sie tez byc tylko na cycu znowu;-)

20 + 4 jezeli o te 4 wystapisz. u mnie sie podanie o te 4 pisze.

hej czerwcóweczki:)

Nie uwierzycie jaką pobudkę miałam dzisiaj! przez to wszystko od godziny jestem na nogach, już nawet wykąpana i przystrojona w kieckę!
A więc tak:
Przebudzamy się, miłe blablabla z S. o poranku, on w stroju Adama uśmiecha się licząc na jakieś extra miłe przebudzenie i wszystko zmierza w dobrym kierunku aż tu nagle....
....szamotanina na balkonie,wstaję na równe nogi, odsłaniam zasłony, żaluzje i co widzę? 2 zasrane gołębie szamotające się po naszym balkonie pełnym kwiatów,bluszczu i nawet z krzakiem pomidora!!! Wpadły i nie umieją się wydostać (bo mamy założoną siatkę!). Wpadam i ja na ten balkon, oczywiście drąc się i wulgaryzując do nich że mają delikatnie mówiąc wynosić się stąd i że ich nienawidzę! Efekt taki,że jeden ładuje się do domu i w popłochu sra nam na łóżko! S. krzyczy do mnie"uspokój się i daj mi się ubrać, ja to załatwię!"....
Kolejny etap-gołąb zasraniec wraca na balkon, S. mnie ratuje łapiąc go i wyrzucając.... Uff....

Bluszcz stracił ok 8 liści, antykomar 2 gałązki, spadło kilka kwiatków....

Znaleźliśmy 2 dziury w siatce, już załatane....

Jak ja nienawidzę tych gnojów!!! Wrrrrrr.....

a może to was zainteresuje,wkońcu już mamusie jesteście:) mnie się Pandora strasznie podoba:)

Konkurs PANDORA – Piękne macierzyństwo

pozdrowionka dla was....***

Witam :-)

podczytuje , ale jakoś brakuje czasu na pisanie , jak już coś zacznę to mały zaczyna rajdolenie i duuupa , cóż ja do tych mniej zorganizowanych należę :no:

dziękuje za wsparcie na wątku karmienie :tak: my obecnie już tylko na butli i mały po spadkach wagowych teraz nabiera ciałka aż miło :-D:-D taka mała kluseczka się już z niego robi :-D

dołączam do tych borykających się z nadmiarem kg , ja nawet na wagę nie wchodzę :no: chodzę tylko w dresach lub luźnych kieckach, nie karmie piersią a moje cyce dalej ze dwa rozmiary większe :szok: generalnie załamka :no::no: próbowałam trochę poćwiczyć ale .... po delikatnych brzuszkach coś mnie zaczeło kłuć w brzuchu i się wystraszyłam ( czekam na wizyte u gin) , a na orbiteku max 5 minut wytrzymuje :no::no: totalny brak kondycji :wściekła/y:

Alijenka - mam butelki dr brown's i jak narazie odpukać zero kolek

Avo , Kamila - zdrówka dla maluchów

Carla - mam podobnie coraz częściej myślę, że ja się do tego nie nadaje :no:

Hej, dziś wyszliśmy ze szpitala. Okazało się że obie nerki sa wadliwe lecz na szczęście prawa jako tako działa. Za miesiąc idziemy znów do szpitala tym razem będą mu wykonywać okropne badanie bardzo bolesne polegające na wprowadzeniu rurki do nerek przez siusiczka;( strasznie sie boje... We wrześniu znów do szpitala, tym razem innego i tam podejmą decyzję o usunięciu nerki co jest niemalże pewne ze wzgl. na to że zagraza ona nerce prawej... Milan waży już 6,200 i ma 69 cm. Tak ze nie jest ciekawie... jedyne co wyszlo dobrze to analiza moczu i krew..

reklama
Do góry