alijenka
Mamcia Nataszki :))
witajcie
alijenka - uśmiałam się z tej mongolii - to jest MAGNOLIA!!!! ulubiony sklep mojej córeczki, bo tam jest karuzela, a swoja drogą, gdybym mieszkała nadal we Wrocku, to byłabyś moją sąsiadką - mieszkałam na Kozanowskiej - w tym bloku obok Dokerskiej, teraz tam mieszka moja córcia.
Witam wszystkie mamuśki :-)
Katrina ja wiem ze to Magnolia ale u nas chyba juz kazdy na to wola Mongolia
W ciąży też jest duzo latwiej o infekcje dróg rodnych i moczowych... ja mam caly czas zapalenie dróg moczowych w pierwszej ciąży też miałam ... podmywam się tez kilka razy dziennie bo daje mi to ulgę ale płynów do higieny intymnej nie zaleca się używać często.. mi gin mówiła ze góra 2 razy w tygodniu.... lepiej podmyć się mydłem lub jakimś żelem pod prysznic.. bo plyny do higieny intymnej niszczą właśnie tą naturalną florę bakteryjną
ja zas kazda infekcje ktora mialam dostawalam od mydel lub zeli pod prysznic teraz uzywam tylko plynow do higieny intymnej i cale szczescie mam z ty spokoj :-)
Hallo:-) To ja jako pierwsza powróciłam od gina. Szczerze mówiąc to padam na pyszczek. Zamieszania co nie miara i jak miałam na 13.45 to weszłam o 14.55! Ale wieści dobre, wszystko Ok. Gin mówił, że dzisiaj na wizycie ma zamiar sprawdzić tylko serduszko czy bije i już brzuszne USG wyłapało maleństwo, serce jak dzwon, zasuwało niesamowicie. Następna wizyta dopiero 12go grudnia i już mam mieć jakieś dokladniejsze USG. A zdjątka nie wkleję bo mój gin nie może drukować:-(
no to rewelacja :-)
witam
jestem po pierwszej wizycie u gina ..... widziałam maleństwo i słyszałam serducho - pomyślałam wtedy że nic innego w tej chwili się nie liczy :-) zajebiste uczucie.
doktor powiedział że ciąża rozwija się prawidłowo, według OM to 8 tydzień a według usg 8t5d - hmmm nie kumam trochę tego ale jeśli powiedział że z dzidzią ok, to mniejsza o tą różnicą.
dopiero zdałam sobie sprawę że będziemy mieli dziecko!!!!!!!
a termin porodu -15-20 czerwiec.
no ale mam problem, ponieważ mam "nieładną nadżerkę", zrobił cytologię i czekamy. I ZNÓW STRES
jak milo to sie czyta :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: