Ruda jak to nie bedzie szpecil???w jakim sensie??
Aylin ja tez lubie ogladac wiem co jem chociaz czasami ona troszke przsadza moim zdaniem ale to moze dobrze. moze do niektorych dotrze to predzej co ona mowi. te pomidory to byly malinowe na pewno bo mialy karteczki na skrzynkach ale gdzie oni je wychodowali w maju to ja nie wiem
ja to zawsze czekam na lipiec jak sie u mojej mamy na wsi zacznie sezon na pomidory gruntowe, tam jest kilku rolnikow ktorzy je choduja iwoza do fabryki pudliszek na keczupy itd ale normalnie u nich mozna kupic, na podworku z przyczepy sprzedaja, 1 zl za kg
wiec tam wszyscy do wrzesnia jedza non stop pomidory no bo pyyszne sa i ta cena tez smieszna. ja to pierwszy raz widzialam ze ludzie robia pomidory w sloikach takie w calosci w galarecie na zime
)
a co do sera to mi sraaasznie korycinski smakowal tylko ze tu nie mam gdzie go dostac. ktoras nawet ostatnio o nim pisala czy mrozic mozna.
a tak wogole to czesc
ja sie obudzilam z bolem gardla:/malego odstawilam do przedszkola. nastroj mial tragiczny wiec pewnie bedzie zadymial dzisiaj mocno a po poludniu mamy zebranie to sie jescze naslucham jaki on jest zly i niedobry
dziewczyny urodzcie wreszcie bo nadzieje robicie
coprawda tez juz bym chciala ale wczoraj mama po moim wpisie na fejsie ze chce juz urodzic zadzwonila ze mam nie rodzic jeszcze 2 tygodnie bo ona ma remont i gdzie rafala wezma
bardzo smieszne...jak zaczne rodzic to powiem lekarzowi zeby mnie zszyl na 2 tyg bo mama nie pozwala mi rodzic
edit....
Ruda ja to czytac nie potrafie
szczepil hahaha a ja przeczytalam szpecil. co do szczepien to mnie tez to wnerwia jak ktos nie szczepi, chociaz mam znajoma ktora nie szczepi i koniec. nawet sie nie chce wypowiadac na ten temat bo mnie szlag trafia. nie chce potepiac nikogo, lubie ta dizewczyne ale tego nie rozumiem i uwazam ten temat miedzy nami jako tabu...