reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
karamija - oby;-)

kurcze, w pierwszej ciazy czytałam, ze z racji bliźniąt wszystko mogę odczuwac duuuzo silniej, ale takich mdłosci jak teraz to ja nie pamiętam.. nie wymiotuję, ale muli mnie przez cały dzien, czuje sytosc i głod jednoczesnie i taki wstretny słodki smak po wszystkim fuuu

aga - dobrze bedzie z tą betą!!!

Aga spokojnie...co ma być to i tak będzie...nawet jak na głowie staniesz to nic nie poradzisz...czekaj na rozwój wypadków...mam nadzieję, że to chwilowy zastój hcg i lada chwila ruszy do góry :D

(Jak moja beta źle rosła szukałam podobnych przypadków w necie i czytałam historie kobiet, których złe bety (czyli podejrzenie pustego jaja) śpią właśnie w pokoju obok :D)

Ostatnia edycja:
katrina a czemu dopiero koło 20 tyg.??
a słuchała położna serduszka??;-)

buziak ale masz fajnych chłopaków:tak:

AVO ja w tej ciązy na razie nie mam zadyszki ale w pierwszej szybko ją miałam:tak: może przez to, że jadłam jak świnka?!:zawstydzona/y: a potem gdzieś szłam i była masakra:/

nanulika jestem z Tobą jutro myślami:tak: trzymaj się.

nanulinka bardzo o Tobie myslę.. trzymaj się dziś.

U mnie zadyszka pojawiła się wczoraj przy wejściu na 4 piętro - musiałam na długa chwilę usiaść i łapać powietrze.

Miłego (i zdrowego) dnia dziewczyny!

reklama
Jak zwykle przed 7 się już kręciłam i wstałam. Normalnie o tej porze nie byłam w stanie funkcjonować a teraz?!?! Szok...no ale musze się przywzyczaić:)
U mnie mdlosci ustaly, cycuchy prawie nie bola :((;/ tylko dzien w dzien ciągnie w brzuchu... nie jest to bol, bo nie zwijam sie przy tym.. ale ze tak powiem " czuje" ciągle ten brzuch - tez tak macie?;> juz bym chciala zeby minelo to 12 tyg ... bo przezywam kazde siusiu i podcieranie;//masakra ..w leb mozna dostac,...

Nanulika moc uścisków- myślami jestem z Tobą:*

Do góry