alijenka
Mamcia Nataszki :))
dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, to ja pisalam o tym ze jestem w ciazy, mam okres, ze zarodka nie widac.... okazało sie, po 5ciu usg i obserwacjach w szpitalu, ze to była niestety ciąża pozamaciczna
zarodek rozwijał sie w jajniku, a na poczatku była to niby torbiel, bo tak to opisywano, jednak byl to dzidzius, ktory odpowiadał 6ciu tygodniom
byłam w szoku, ale lekarz ktory mnie o tym poinformowal byl bardzo mily i wszystko mi dokladnie wytlumaczyl, zaraz po tym ostatnim usg byla decyzja o zabiegu. znieczulenie od pasa w dol, otwierali mnie i usuneli to co trzeba, okazalo sie ze jeszcze cyste mialam i tez juz usuneli. takze ciesze sie ze wszystko bylo wykanane na czas, bo lekarz powiedzial ze jest pelno takich przypadkow, ale sa to juz przypadki zagrazajace życiu kobiety, kobiety zglaszaja sie juz w krytycznym stanie, z krwotokiem itp
zabieg mialam 31 pazdziernika, teraz juz czuję się o wiele lepiej, mozliwe ze szybko wroce do domu, bo juz w piatek beda 2 tyg jak tu leżę :/
za pół roku możemy się starac ponownie o dzidziusia mam nadzieję, że to się już nie powtórzy
także, dziewczynki zdrówka wam życzę i Waszym fasoleczkom, niech rosną zdrowe i duże pozdrawiam
Trzymam kciuki za następna dzidzię !!! Będzie dobrzeee
Witam dziewczyny !!
Witam nowe mamusiki :-)
Ja tylko na chwilkę bo zaraz uciekam opiekować się synkiem mojej koleżanki :-)
A dlaczego Wy aż tyle płacicie za wyniki co to za badania robicie ??