reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ninuszka ja postanowiłam się poedukować do puki Milan nie pójdzie do przedszkola. Od września zaczynam studium kosmetyczne z kursem wizażu i masażu . Mi jako fryzjerce na pewno się to przyda.. :)

december śliczny ten Twój kocur !! I jaja ma niezłe.. :)

Iwon mój Wiktor urodził się ostatniego dnia października i mimo to że było już bardzo zimno nie było możliwości go przykryć - do tej pory nie śpi przykryty ... Ale myślę, że warto kupić bo na pewno się przyda jak nie zaraz po urodzeniu to kilka miesięcy później.. Ja nie muszę kupować kocyków i pościeli bo mam po Wiktorze.. ale myślę, że jakbym nie miała to bym kupiła.
Rożek mam również i zapewne jak będziemy wychodzić ze szpitala to go wezmę ale to wszystko zależy od pogody której na dzień dzisiejszy się nie przewidzi :)

reklama
December jaki śliczny Twój kotek i podobny do mojego Bajzelka który niestety jak wiecie niedawno odszedł....

Waris ja kupiłam rożek,ale nie z myślą o wyjściu ze szpitala bo ze szpitala to w foteliku będzie maluszek i najwyżej przykryty pieluszką,a jak będzie zimno to mam kocyk do fotelika samochodowego.

Śpiworek Kocyk do fotelika samochodowego TANIO!!! (2288060494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Rożek wykorzystam na początek jako kołderkę,a później do wózka

Viola ale ja napisAłam ze kupiłam jeden nowy rożek do szpitala a nie do wyjścia ze szpitala, wiadomo ze do wyjścia to potrzebny fotelik samochodowy i kocyk.

Ej co sie dzieje na tym świecie... samoloty ciągle spadają i się rozbijają .... teraz mówili w wiadomościach, że znowu katastrofa bo pociągi się zderzyły ... co sie dzieje jak tego wszystkiego słucham to jestem przerażona .... ciągle coś !

Kamila moze Cie nie pocieszę, ale tego typu tragedie zdarzaja się codziennie w najdalszych zakatkach swiata i po prostu do nas takie newsy rzadziej docierają. Współczesny rozwój technologii zaczyna zjadac własny ogon i chwilami przestaje działać poprawnie.
Tego typu wydarzenia są wpisane w nasze zycie czy tego chcemy czy nie, nie warto wiec za bardzo sie tym przejmować i obawiać. Łatwo mówić - wiem. Ja bardziej niz katastrofami denerwuje się przekazami medialnymi z polskiego parlamentu i tymi waśniami na froncie PIS i PO. Koszmar! Mam nadzieje, że nadze dorosłe dzieci bedą już żyć w zdrowszym kraju :)

Zobacz załącznik 458318

a ja zupełnie z innej beczki chciałam Wam pokazać mojego kota, który jako kastrat lubi czasem poczuć że siedzi na jajach :):)

boski... moja siedzi na dekoderze. musze tez jej zdjecie zrobic...

Ej co sie dzieje na tym świecie... samoloty ciągle spadają i się rozbijają .... teraz mówili w wiadomościach, że znowu katastrofa bo pociągi się zderzyły ... co sie dzieje jak tego wszystkiego słucham to jestem przerażona .... ciągle coś !

kamila ty jak moja babcia. same wypadki i katastrofy....

dzisiejszy dzień spędziłam z koleżankami i siostrą, stanowczo za rzadko się widujemy w takim składzie, ale wiadomo każda ma swoje życie, a do tego te kilometry... fajnie było tak powspominać, uśmiałam się co nie miara :-D

Laseczki a jak tam u was z cellutitem? Pogłębił się w ciąży?

u mnie również niestety, ale pocieszam się tym, że po ciąży ma zniknąć

december
genialny ten twój kocur :-D

I jeszcze pytanko - kupujecie rożek na wyjście ze szpitala?

ja rożek kupiłam, zabieram go do szpitala, bo jest na liście ze szpitala (albo becik), a w domku będę na początku rożka zamiast kołderki używać

reklama
Waris, moj wentyl czasem wklesly czasem lekko jakby uwypuklony. Nie wystaje jednak spod bluzki. Pojawila mi sie cieniutka linia biegnaca od pepka w dol.
Weekend zlecial i znow jutro do pracy buuu

Do góry