reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Smutne to strasznie ;(((
Ale istnieje taka mozliwosc zebyscie sie czasem odwiedzali?? jakies wakacje czy ferie???
A co on mówi na to wszystko?
Ja mu wytłumaczyłam, ze mi tu samej ciężko i chcę być bliżej babci i całej rodziny, a on mówi, ze gdybym została to miałby brata:( zresztą ostatnio babka w piekarni pyta go bedziesz miał brata czy siostre, a on, ze brata- wychodzą z piekarni mówi przecież Ty jak moja mama to on jak brat- to co miałem mówic tej pani.

A wczoraj jego ojciec zapewnił mnie, ze kontaktu nie stracimy w kwietniu będa w pl to ewnie on u mnie zanocuje, a i tydzien wakacji ugadałam jak na razie :) ale do nich długooooo

reklama
coraz wiecej nas widze;-)

aga - do wakacji to szybko zleci - za moment swieta i połowa kwietnia.. chociaz w sumie zalezy kiedy te wakacje by miały byc nie?
kurcze szkoda mi takich dzieciakow, przeciez zawala mu sie poł swiata przez takie rozstanie ;///

josie- no chyba za duzo to nie moze byc co? ;-) temperamencik bym powiedziła ;))

aga ja sie dziwie jego rodzicom ze nie probowali cie za wszelka cene zattrzymac, przeciez taka opiekunka to skarb:-( szkoda mi tego malego

Koniec lipca, abym doszła też do siebie po porodzie- niby długo ale jak się spędza z kimś codziennie czas to może być wieczność :(on zapowiedział, ze bedzie do mnie dzwonił, bo przeciez musi mi wszystko opowiedziec.

No to tak wczesnie owsianki jeszcze nie jadłam :D

Josie zycie :( wczesnie byla opcja caly czas, ze moje dziecko to idealne rozwiazanie, bo maly nie wychowuje sie sam, ale jakos wszystko sie zmieni i ludzi ktorych uważałam za przyjacół- rodzine stają się jakby obcy :(

Ostatnia edycja:
a mi sie jesc chce ale powiedziałam sobie ze nic nie tkne i koniec
co najwyzej po jabłko wstane, ale nic konkretnego!!!

aga - no lipa jednym słowem, i co bedzie mił nowa opiekunke?? czy juz teraz nie?

Z tego co wiem swietlica do 18tej, a co w czasie delegacji rodziców które są często nie mam pojęcia.

Ja kolacje jadłam o 18tej więc już musiałam sobie coś przekąsić. Dziewczyny na ostatnim usg młody cały czas spał i się zastanawiam czy przed dzisiejszym coś słodkiego zjeść??

Boziuuuu szkoda mi go naprawde, w gruncie rzeczy to tez jeszcze maluch jest:baffled:

Aga w sumie nie zaszkodzi jak zjesz;-)

Wiem cos o tym niestety ;( z dnia na dzien robie sie coraz brdziej pyzata, nawet po twarzy widze, nie musze miec luster od ziemi zeby widziec jak kwadratowo zaczynam wygladac ;///
Jeszcze prewie trzy miesiace - nie wem co to bedzie:eek:

reklama
Do góry