reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Smutne to strasznie ;(((
Ale istnieje taka mozliwosc zebyscie sie czasem odwiedzali?? jakies wakacje czy ferie???
A co on mówi na to wszystko?
Ja mu wytłumaczyłam, ze mi tu samej ciężko i chcę być bliżej babci i całej rodziny, a on mówi, ze gdybym została to miałby brata:( zresztą ostatnio babka w piekarni pyta go bedziesz miał brata czy siostre, a on, ze brata- wychodzą z piekarni mówi przecież Ty jak moja mama to on jak brat- to co miałem mówic tej pani.

A wczoraj jego ojciec zapewnił mnie, ze kontaktu nie stracimy w kwietniu będa w pl to ewnie on u mnie zanocuje, a i tydzien wakacji ugadałam jak na razie :) ale do nich długooooo

reklama
coraz wiecej nas widze;-)

aga - do wakacji to szybko zleci - za moment swieta i połowa kwietnia.. chociaz w sumie zalezy kiedy te wakacje by miały byc nie?
kurcze szkoda mi takich dzieciakow, przeciez zawala mu sie poł swiata przez takie rozstanie ;///

josie- no chyba za duzo to nie moze byc co? ;-) temperamencik bym powiedziła ;))

aga ja sie dziwie jego rodzicom ze nie probowali cie za wszelka cene zattrzymac, przeciez taka opiekunka to skarb:-( szkoda mi tego malego

Koniec lipca, abym doszła też do siebie po porodzie- niby długo ale jak się spędza z kimś codziennie czas to może być wieczność :(on zapowiedział, ze bedzie do mnie dzwonił, bo przeciez musi mi wszystko opowiedziec.

No to tak wczesnie owsianki jeszcze nie jadłam :D

Josie zycie :( wczesnie byla opcja caly czas, ze moje dziecko to idealne rozwiazanie, bo maly nie wychowuje sie sam, ale jakos wszystko sie zmieni i ludzi ktorych uważałam za przyjacół- rodzine stają się jakby obcy :(

Ostatnia edycja:
a mi sie jesc chce ale powiedziałam sobie ze nic nie tkne i koniec
co najwyzej po jabłko wstane, ale nic konkretnego!!!

aga - no lipa jednym słowem, i co bedzie mił nowa opiekunke?? czy juz teraz nie?

Z tego co wiem swietlica do 18tej, a co w czasie delegacji rodziców które są często nie mam pojęcia.

Ja kolacje jadłam o 18tej więc już musiałam sobie coś przekąsić. Dziewczyny na ostatnim usg młody cały czas spał i się zastanawiam czy przed dzisiejszym coś słodkiego zjeść??

Boziuuuu szkoda mi go naprawde, w gruncie rzeczy to tez jeszcze maluch jest:baffled:

Aga w sumie nie zaszkodzi jak zjesz;-)

Wiem cos o tym niestety ;( z dnia na dzien robie sie coraz brdziej pyzata, nawet po twarzy widze, nie musze miec luster od ziemi zeby widziec jak kwadratowo zaczynam wygladac ;///
Jeszcze prewie trzy miesiace - nie wem co to bedzie:eek:

reklama
Do góry