Witajcie
Ja nie spie od 4:30, jestem ciekawa kiedy padne
co prawda obudzilam sie sama, ale potem ktosik sie tak pieknie rozbudzil, ze o dalszym spaniu nie bylo mowy.
Wiec wykapalam sie i polazlam na ryneczek
Co do kondycji, to jeszcze cos tam mi zostalo z niej, bo troche dzis przeszlam, do tego zaliczylam dosc schodow i nadal dycham ;-)
Pamka- ja Cie jeszcze nie powitalam, witaj
Ja takze wlasnie ostatnio ogladalam plansze z narzadami wewnetrznymi ;-) wychodzi mi na to, ze wali mi w jajnik, glowkuje na pecherzu i czasem zapoda ze stopki w watrobe
Najgorzej z tym pecherzem, bo skoro teraz duzo pijam, a staram sie pic 3litry wody mineralnej (taka specjalna dla ciezarowek, by mnie czasem nie przeczyszczala..) plus inne plyny- wiec jak mi maly usnie na pecherzu to na dobra sprawe moge sobie usiasc na desce sedesowej i z niej nie wstawac ;-)
katrina- dzieki za info o Asii, 32tydzien to juz nie wyglada tak przerazajaco, prawda?
asiia- kciukiiii
Co do pozycji, to ja tez staram sie na lewym boku, tak mi kazal lekarz, czasem przekrece sie, ale czujny maz od razu mnie traca
w konsekwencji spie naprawde kiepsko, bo ile mozna w jednej pozycji i byc ciagle tracanyn...
Aylin- niezle hihihih
ja juz stracilam nadzieje, ze bedzie z malym tak, jak kiedys sobie to wyobrazalam... po anielsku... bo niby po kim te anielskosc mialby odziedziczyc
moj tato mowil, ze mi zyczy dziecka takie jakim ja bylam, a to w jeog ustach brzmi jak grozba....
Aylin, ja mam rogala Jane z wypelnieniem sztucznym z tych kulek, ale jakos nie moge go polecic, tzn jest super, ale te kuleczki chyba pod wyplywem moich gigantycznych ud chyba sie prasuja i rogal coraz to szczuplejszy jest
Zaza- a ja dzis taboule, no wlasnie, zauwazylam, ze coraz mniej na forum o zarelku rozmawiamy
coraz mniej zachcianek ehhh a tak milo zarlocznie bylo
agaundpestka- a jakiej firmy te nosidelka tesowalas? bo moj maz babybjorn sobie zazyczyl a ja snie wiem jaki model mu wybrac
Waris- hihih no moj teraz wlasnie sie cieszy, bowiem odkad nie krece sie z tym rogalem (wczesniej latalam z nim po calym lozku) to ma wiecej miejsca do spania, a do tego ma pozwolenie od lekarza, by w razie czego mnie tracic jak np sie wygne i spie na wznak (wycwanilam sie i nogi mi zostaja miedzy rogalem a tlow wedruje do spania na wznak...-ponoc...) wiec korzysta na calego
Ciesze sie, ze u ciebie wszystko ok, wzorowo
tylko tak ma teraz byc!
Waris, a jakie masz te bole w pochwie? takie rwace, czy trwajace dluzej? bo ja jak sie poskarazylam pierwszy raz, to mnie zbadal, z drugim razem tylko spytal jak wygladaja i mowil, ze skoro trwaja 1sekunde to jest ok i mnei nie zbadal, wiec czuje sie niedobadana ;-)