blond_20
Czarownica
Viola rzeczywiscie sa rozne te opakowania chociaz na tych niby nieantykolkowych ( czyli tych bez tego zielonego plusa) tez jest napisane anty-colic nad smoczkiem po prawej stronie( nie wiem czy zrozumialas o co mi chodzi hihi).a co do tego ze piersi nie sa antykolkowe heh no wlasnie a my tu kombinujemy jak kon pod gore z temi smoczkami moj mial kolki wlasnie jak na piersi byl, potem dostawal te cudowne kropelki sab simplex ktore tak wszyscy zachwalali i rzeczywiscie bylo lepiej. ja w sumie to jestem ostatnio tak zamotana odnosnie wyprawki i karmienia ze sama nie wiem czego juz chce
Miśki jak lezalam po raz drugi w szpitalu z mlodm , na zoltaczke wtedy i niedozywienie jego to przywiezli mi z domu laktator bo prosilam ale butelki zapomnieli wiec sciagalam do pojemnikow na mocz i przelewalam do tych szklanych s zpitalnych z kauczukowym smoczkiem( wygladaly jak od oranzady hehe masakra) i najlepsze ze te pojemniki na mocz pasowaly do TT, tzn jeden rodzaj pasowal gwintem, inny musialam tasma przyklejac
nasz synus poczety zostal 10 wrzesnia, a 25 wrzesnia juz wiedzielismy ze bedziemy rodzicamiOM 27.08
Miśki jak lezalam po raz drugi w szpitalu z mlodm , na zoltaczke wtedy i niedozywienie jego to przywiezli mi z domu laktator bo prosilam ale butelki zapomnieli wiec sciagalam do pojemnikow na mocz i przelewalam do tych szklanych s zpitalnych z kauczukowym smoczkiem( wygladaly jak od oranzady hehe masakra) i najlepsze ze te pojemniki na mocz pasowaly do TT, tzn jeden rodzaj pasowal gwintem, inny musialam tasma przyklejac
nasz synus poczety zostal 10 wrzesnia, a 25 wrzesnia juz wiedzielismy ze bedziemy rodzicamiOM 27.08