reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hejka
ło matko, to ja dopiero jestem zacofana że hej.
Ja nawet jednego ciuszka nie kupiłam jeszcze dla maluszka a wy tu mi o praniu i prasowaniu :confused2:.
Za tydzień mam usg więc może wtedy dowiemy się czy w brzuszku mieszka Anielka czy Adaś i wtedy zacznę zakupowe szaleństwo.

Buziak to moze ja tez tak sprobuje tylko soczewki najpierw wyciagne bo moze byc kiepsko:/ mi u kosmetyczki robili z zamknietymi oczami te rzesy i dlatego w domu mi nie szlo. za jakis tydzien bede znowu robicto sprobuje:) musi sie udac hehe

ja narazie piore to co z lumpka w moim proszku coby nie smierdzialo tym zapachem lumpka. a potem moze jeszcze raz wrzuce do bialego jelenia... nie wiem sama. czy czasem nie kupie vizir sensitive i bede prac wszystko razem bo to duzo roboty mniej jednak, kolezanki wyprobowaly i zadowolone. a jak rzeczywiscie cos nie tak bedzie to sie kupi tego jelenia i nie ma wyjscia;)

ja wlasnie sobie zrobilam zdjecia do dyplomu, dlaczego na nich sie zawsze tak dziwnie wychodzi. sztuczne to ze hej.

Buziak to moze ja tez tak sprobuje tylko soczewki najpierw wyciagne bo moze byc kiepsko:/ mi u kosmetyczki robili z zamknietymi oczami te rzesy i dlatego w domu mi nie szlo. za jakis tydzien bede znowu robicto sprobuje:) musi sie udac hehe

to kwestia wprawy serio i naprawde nie ma co sie nie udac naprawde!!! jedyne co moze miec wpływ to konsystencja, na rzesy moze byc gęsciejsza, bo jak za rzadka to moze mysle, ze wtedy moze sie spartolic. Inaczej nie ma bata zeby nie wyszło:cool2:

4razy uzyłam słowa moze:szok: co ja robie?????

Buziol- z brzuszkiem nie wiem, dopiero na poczatku marca jak bede miec wizyte u gina :tak: Wczoraj kardiolog tez mowil, ze drobny, ale nie wiem,, czy tak mowil, bo widzial, zauwazyl, czy dlatego, ze ja mu o tym nagadalam juz w pierwszej minucie spotkania :dry: i teraz sobie film tworze. W kazdym razie gin juz widzial nasze wyniki i tez mowil, ze wsio oki :tak:

Laski, ale sobie wycieczke zrobilam, 2godzinki spacerku, teraz po obiadku padne chyba hihihi
Dzis znow makaronik na pierwsze, nie ma to jak wloski dom :tak:

Widzialyscie moze zabawki marki nattou? Slodziaki :tak:

Najpierw robie sobie brewki a potem pod oczami smaruje wazelina i przy otwartych oczach nakładam na rzesy jak tusz tylko, ze grubiej. Pochodze tak kilka minut i zmywam. Jesli nie kichne to jest ok:cool::cool:
Jak próbowałam przy zamknietym oku to lipa nie da sie:sorry2:

No samemu z zamkniętymi oczyma to faktycznie ciężko ;-)
Ja na rzęsy nigdy sobie sama nie robiłam, zawsze u kosmetyczki i wtedy właśnie z zamkniętymi...

Witam sie po paru dniach przerwy :))

Blond jak masz jakąś starą szczoteczke po tuszu to włóż ją w ciepłą wodę i obmyj ... i nią nakładaj gęstą henne na rzęsy :))

Mamy mieszkanie ;p tzn kupilismy .. ale odbior kluczy dopiero listopad ;p stan deweloperski wiec pewnie wprowadzka na wiosne za rok :)ale zawsze jakis progress:)

Co do mnie praktycznie 2 dzien leze... nękają mnie bóle coś jakby kolka ale nie tam gdzie kolka... i takie ciągniecie i bol przy nacisku i podnoszeniu nogi po prawej stronie brzucha... bylam przekonana ze znowu przecherz ale wyniki sa w porzadku;/ bleee swiruje z powodu tego brzucha..

Poza tym nierozumiem swojej psychiki w ciazy... placze z dziwnych rzeczy.... nie smiesza mnie te rzeczy co normalnie by mnie rozbrajały...

Dzisiaj np nie moglam przestac plakac jak zobaczylam jaki synek sie urodzil mojemu bylemu... no slodziak taki poza tym pozazdroscilm ze ma juz go obok siebie a ja jeszcze 3 miechy ponad :p plakalam jak bobr a maz sie po czole stukal ...;p

Macku kolezanka sama robi sobie z zamknietymi i najpierw jedno oko robi a potem drugie oczywiscie ale no mi nie wychodzi tak

Sicil smacznego:) u mnie dzisiaj tez troche wlosko bo pizze sobie zrobilam :)

Buziak oj tam...MOZE Ci po ciazy przejdzie hihi

sicil - dobrze jest, a maluszek drobniutki bo sie martwi o poród mamy:-D:tak:

macku - nakładasz na zamkniete lewe przy czym prawe cały czas pracuje;-) ciezko bo ciezko ale moze i tak ktos daje rade heheh

dorota - mam pomysł;-) zapisuj sobie dlaczego teraz płaczesz a za 4miesiace bedziesz miała niezła pamiątke i ubaw seeeerio!!!!! :tak: napisz cos wiecej o mieszkaniu

Ostatnia edycja:
reklama
mlodak - "Nadal mam lekkie twardnienia i skurcze, ale zdecydowanie mniejsze niż rano. Jest tak jak napisała josie - nie boli, ale ciężko się wtedy chodzi. No i mam je na dole brzucha. To może mieć związek z odklejaniem się łożyska, ale wtedy też boli krzyż."

To mnie nastraszylas :szok: Ostanio brzuch mi twardnieje ale w sumie ciezko jest mi stwierdzic czy to skurcze a plecki bola oj bola!!!

Jeszcze Was nie nadrobilam od wczoraj, widzialm tylko ze pisalyscie cos o bolach krocza a ja mam cos takiego zwlaszcza kiedy siedze badz leze, to trudne do opisania ale to taki bol jakby sie siedzialo okrakiem na rurze i wogole mam wrazenie, ze moje wargi sie powiekszyly czy to normalne????? :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry