reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

gkvip

gratuluję! Gdybym ja miała córeczkę to bym też się zastanawiała nad tym imieniem, bardzo ładne!

ruda

witaj!

sicil

z tymi pomiarami to też tak różnie jest, mój miał w 14 tyg niby nóżki i rączki stosunkowo krótkawe, w dolnej granicy normy a teraz ma już w górnej granicy, dzieci rosną skokowo tak mi powiedziała raz jedna mądra ginka więc za dużo sobie do główki lepiej nie wkładaj :)

krakaga i an.ka też widzę sisiorki, gratulacje!

Nasz drugi fiutek chyba dostał imię :)
Moje ulubione męskie po Maksymilianie, do którego jednak jeszcze 3 lata temu mój małż w ogóle nie był przekonany a tu nagle stwierdził, że świetne! No więc będzie Nikodem a Maks nadał swoje imię braciszkowi i jest to Soczek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
avo - ale mnie to nie rusza:-p jak macku napisała, zeby nie wchodziły wrazliwe i "panikujace" to wiedziałam, ze musze to przeczytac hehe /tzn zeby nie było przejmuje sie losem ludzkim, chodziło mi o to,ze nie boje sie potem:tak: Inna wrazliwosc:tak: ja o goraczce a Ty w procentach ile kobiet na to umiera:happy::rofl2:

karamija - to co tez Nikodem???? Postanowione???

Ostatnia edycja:
mój M.składa łóżeczko:szok::szok:bo musi wiedzieć jak wygląda a potem je pomaluje...chyba dotarło,że Jasiek to już mały ludź!
Co do obiadu to miałam dziś makaronik z sosem warzywnym a na deser owocki.Ale mi się chce parówki:)A ja nie lubię parówek:-p
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznania kolejnych lokatorów.
Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no własnie a mnie ruszylo, bo mi było chyba przez 2 tyg po cc ciezko oddychać....mnie jedne rzeczy ruszają, inne kompletnie nie.Mniej jest tych co mnei ruszają id latego weszlam w ten link.....i źle zrobiłam...glupia ja:)

Muszę z radościa donieść, że po wczorajszym badaniu spodziewam sie chłopczyka :)

Gratuluję siusiaka;-)

dzięki za miłe przyjęcie.My właśnie wróciliśmy z rutynowego podglądu Jasia-wszystko ok,mały szaleje,rośnie prawidłowo.Ja mam ten luksus,że mnie dowozili na badania ale teraz już mogę sama chodzić,więc luzik.

dzis mialam polowkowe w szpitalu, od ostatniego tygodnia Misha utyla 90g czyli wazy 440g , wszystko ma w normie i ma piekne stopki i raczki, mam nawet fotki. Lezy raz na boczku raz na pleckach, nie lubi usg i probowala zaslaniac raczkami buzie.

Super!!!:-D

Jestem po usg. Maluszek pięknie się rozwija i jest zdrowiutki :-) :-) :-).
I będzie Maja!

Gratuluję córci:-)

Ja mam usg dopiero 6 marca to będzie 25 tydzień... Cholercia nie mogę się doczekać:angry:

Ja ostatnie miałam w 18 tygodniu a kolejne mam w 28 tygodniu, wieć dopiero pod koniec marca!!! chyba zwariuję!!:szok:

Ja dziś na obiedzie byłam u babci:-D korzystam z tego póki jestem trochę w rodzinnym mieście. Była ogórkowa i babcine pierogi z serem...mniam...:rofl2:

mój M.składa łóżeczko:szok::szok:bo musi wiedzieć jak wygląda a potem je pomaluje...chyba dotarło,że Jasiek to już mały ludź!
Co do obiadu to miałam dziś makaronik z sosem warzywnym a na deser owocki.Ale mi się chce parówki:)A ja nie lubię parówek:-p
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznania kolejnych lokatorów.
Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
W temacie parówek polecam parówki z szynki z Sokołowa - mają 93% mięsa :happy2:. Jak chcesz to mam jeszcze 2 w lodówce...

miśki2

widzę, że ciebie gdzieś przeoczyłam, oczywiście też gratuluję!!

buziak

a co twój też Nikodem? gdzieś to musiałam oczywiście przeoczyć !

reklama
Ruda - witaj!

Addiena - jaki przepis... gotujesz makaron, gotujesz brokuły, potem je na patelni podsmażam, wbijam jajka i jedzonko pierwsza klasa. Możesz sobie dawać co tam tylko chcesz, ja akurat wczoraj miałam ochotę na taką wersję dania.

Mamina, Miśki, Sicilpol oraz pozostałę mamy po wizytach - GRATULACJE z poznania płci maluszków!!!!!

Do góry