reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja od poczatku planuje, ze maly bedzie u siebie a ja z nim.
Maz i tak w nocy niewiele mi pomoze, a potem w ciagu dnia bedziemy mogli sie zmienic.
Oczywiscie on jest inego zdania, ale podejrzewam, ze wystarcza mu 2noce i zdanie zmieni ;-)
Pokoik dla malego od poczatu miala takie przeznaczenie, ale dzis mi cos piknelo na zmiane koloru (dodam, ze farba juz byla kladziona pod pokoik dla dziecka) ale po oczach meza cos mi sie wydaje, ze nie przejdzie ta opcja ;-)
Chcialabym kupic procz lozeczka, z pewnoscia komodke i moze szafe, przewijak- ale meble chcialabym bez miskow czy zyrafek- by potem dziecko mi sie nie zbuntowalo, ze ono jest dorosle i chce inne :baffled:
Chcialam biale, ale teraz chlopiec..nie wiem czy sie jednak ne wenge nie przerzuce

reklama
Witajcie:)
Wchodzę tylko po to, żeby powiedzieć, że lecę do nowej ginki na wizytę więc trzymajcie kciuki, żeby okazała się w porządku :sorry2:

Kciuki zacisniete.

Witam sie w mrozny,ale sloneczny dzien.

Poruszany byl temat spania baby - u nas bedzie przez pierwsze miesiace w sypialni. Seem do roku byl u nas, 7 miesiecy go karmilam,wiec mialam takie pol lozeczko dostawione do lozka,ze po karmieniu odkladalam go tam i nie musialam wstawac, a pozniej lozeczko wsawilismy do sypialni. Jak skonczyl rok,to poszedl do swojego pokoiku - choc do teraz w srodku nocy przychodzi do nas spac. Baby tez tak bedzie - najpierw przystawka do lozka - czyli pierwsze miesiace,albo pierwszy rok bedzie u nas.
W pokoju dziennym bedzie stalo lozeczko turystyczne i przez dzien tam sobie bedzie spac i lezec.

xdorotaa kciuki za znalezienie odpowiedniego mieszkanka.

My mamy 95m2 i 4 pokoje. Poki co to Seem jest sam w pokoju,a starsi razem,ale maja spory pokoj,lozko pietrowe,wiec jakos idzie.

Ok ide doczytacco tam jeszcze pisalyscie,bo skonczylam narazie na str.1390 :-D

Witajcie:)
Wchodzę tylko po to, żeby powiedzieć, że lecę do nowej ginki na wizytę więc trzymajcie kciuki, żeby okazała się w porządku :sorry2:
trzymam kciukasy !!!!

hej pamiętacie mnie jeszcze
dziewucha hura wszystko ok
zdjęcie w kleje później
Gratulacje !!!!!!!!!!!!

Jeżeli chodzi o pokoik dla maluszka to u mnie będzie miał swój, oczywiście na początku będziemy razem ale tak ok 8 miesiąca już chcę aby maleństwo samo spało a my w sypialni obok :-D

KamilaLublin ja dziś mojemu powiedziałam że niedługo będzie trzeba torbę do szpitala spakować to się przeraził :-D trzeba się zacząć powoli nastawiać na nieuniknione ;-)

siula pewnie że pamiętamy kobito
Gratuluje córeczki
:-)

hej pamiętacie mnie jeszcze
dziewucha hura wszystko ok
zdjęcie w kleje później
Super :)

Ja dużego wyboru nie mam i mały będzie, ze mną w pokoju mam nadzieje, ze z mojego lenistwa nie bedzie nauczony spać, ze mną w łózku, a jak będzie to tez ok :-D a większosc dnia bedzie spędzał u babci w salonie :)

reklama
Siula- gratulacje!!! widze, ze ten rok nalezy do dziewczynek :-) a rok temu wiekszosc moich znjomych miala chlopcow a w tym roku na odwrot, rownowaga musi byc.

Dzieki dziewczyny ze podzielilyscie sie planami na pierwsze miesiace widze, ze wiekszosc bedzie miala malenstwo przy sobie. Wydaje mi sie to najlepszym rozwiazaniem i bez roznicy czy ma sie duze czy male mieszkanie ta opcja jest najwygodniejsza dla mamy i dla dziecka bo bedzie czulo bliskosc mamy. Ciesze sie ze nie jestem z tym pomyslem sama. Tylko jak to nasi mezowie zniosa? heh:baffled: jakos beda musieli :tak:

Do góry