reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:

karamija gratuluję :-)

josie wracaj do zdrowia!

msMickey trzymam kciuki :tak:

dorota za Was też trzymam ;-). My na szczęście nasze wymarzone mieszkanie znaleźliśmy bardzo szybko ... A wymagania też mieliśmy wysokie :dry:

Ja dzisiaj pracuję z domu. Musiałam i tak wstać rano bo zaprowadzałam chłopaków do przedszkola a teraz chce mi się spać. W dodatku mam totalnego lenia :baffled:
No cóż w ramach relaksu - idę na drugie śniadanie :happy2:

my sie przeprowadzamy juz niedlugo marzec-kwiecien do mieszkania za sciana :) teraz mamy kawalerke a za sciana dwupoziomowe 90 metrow. mam dwie sypialnie tam, i poki co urzadzamy pokoik dzieciecy tak zeby sie tam nasz materac zmiescil, i bedziemy spac u dziecka przez pierwsze miesiace, a pozniej do sypialni osobnej. nie chce zagracac sypialni naszej lozeczkiemi mebelkami bo jest naprawde malutka, musielibysmy wszystko mniejsze kupowac tylko na te pare miesiecy.

dlatego bardzo mi zalezy i am nadzieje ze mi sie to uda, zeby maly jasiu szybko nauczyl sie zasypiac sam no i zeby nie za czesto wstawac do niego w nocy. oczywiscie to pewnie marzenie kazdej mamy i pozniej z rzeczywistoscia to nie ma nic wspolnego.... no ale poki co ludze sie :-)

Co do dekoracji pokoiku to tez za duzo nie poszalejemy bo jestesmy jeszcze na wynajmowanym i niestety nie moge zrobic tego tak jak bym chciala do czasu az kupimy swoje cztery katy. Kupilismy juz komode i lozeczko a ze chce zeby dziecko bylo przy mnie a niechce tez opuszczac meza heheh wiec lozeczko stanie przy naszym lozku w sypialni a zeby w nocy nie latac do drugiego pokoju po pieluszki to pewnie i ta komoda tez. Tez mamy trzy pokoje a jednak mimo wszytsko miejsca malo ;/ tez sie ludze ze mala nie bedzie wiele razy sie budzic w nocy i ze bedzie mozna przeniesc ja do jej pokoiku, ktory i tak nie bedzie wygladal jak typowy dzieciecy pokoik bo sa w nim graty nie tylko nasze a Landlorda - wlasciciela i nie ma co z nimi zrobic. Wiec moim zadaniem jest tak to wszytsko polaczyc aby mi i malej i wlascicielowi odpowiadalo....

Waris - nie przejmuj się, ja pewnie poznam kto u mnie mieszkał już na porodówce. Ale nie mam parcia na poznanie płci. Przecież to już się nie zmieni, a nie myli się tylko ten lekarz, który odbiera poród...

Widziałyście, że styczeń zniknął???:szok:

o kurde jesteśmy coraz wyżej !

aż mi serce mocniej zabiło :)

jeszcze chwila i będziemy na samej górze się sypać :)

i pojawił sie listopad!!!!!

co prawda jeszcze wpisów nie ma ale dopiero co był listopad 2011 !! przed chwilą ! a tu już 2012 wow czas leci szyybko !

Ostatnia edycja:
reklama
U nas na razie młoda nie bedzie mieć swojego pokoju. Kupilismy jakis czas temu 2 pokojowe mieszkanie i nie planowaliśmy na razie dzieci więc w drugim pokoju zrobiliśmy uroczą sypialnie. I w momencie gdy skończyliśmy wszystko urzadzać, dowiedziałam sie o ciąży:-) Jak widac nie da się wszystkiego zaplanować. Więc przez najbliższe 2-3 lata mała, bedzie mieć lużeczko w nasze sypialni, a jak trochę podrosnie to da sie jej ten pokój na własność, a my bedziemy spac w salonie. No a w jeszcze dalszej perspektywie wymienimy to mieszkanie na większe.

Do góry