MLodak wez noooo, ja jedno oko otworzylam o 7ej rano w sobote gdzie moglam spac do 11ej, wiec otworzylam to oko patrze a mlodak ma bole i karetka, boze sie rozbudzila w sekunde jak karetka jezu to 5y miesiac co ona noo
uff to tylko i az kregoslup, wez kobieto ja cie prosze zaopatrz sie we wszystko co ci pomoze w razie ataku
Witam Cię
Mauimi, wow jestem w szoku, że piszesz do nas z Chin - dla mnie to koniec świata
Co Cię tam " ściągnęło " ? Czyżby miłość ?
Dziwi mnie fakt, że tam nie podają płci dziecka rodzicom ... ja bym nie wytrzymała tej ciekawości. Czy córeczki rodziłaś w Chinach??
witaj z dalekich chin.....w ktorej czesci jestes?bingdzing? tak sie wymawia...jakos
ale cie wywialo fiu fiu, super ze do nas dolaczasz, mamy juz przekroj swiata na forum hehe
czuj sie jak u siebie kochana
Kamilka, twoj synek jest madry bo ma madra mame--po takim jedno kocham czlowiek wybacza wszystkie nieprzespane noce, jak pomysle ze moja Miszka tak powie to mam gule w gardle, bo ja chce byc naj naj lepsza maminka jaka mozna miec
Imie misha z rosyjskiego to pochodna miszy meskiego imienia michal, ja sie jednak sugerowalam znaczeniem--czyli misha znaczy dana od boga,
imie to czesciej jest spotykane w US i czasem w Anglii jako Misha np.
Misha Be
Misha burton
nie chce zmieniac tego imienia, bo tak jak z mezem mamy odmienne zdanie tak z Misha jednoglosnie bylo na tak
trudno juz powiedzialam mamie ze moze sobie wymyslic imie jakie chce i tak nazywac wnuczke, jej pierwsza zreszta
babki z innej manki--wchodze na wage a tu +2kg przez tydzien, wtf ? co to ma byc ja sie pytam no.
Wiecej nie jem, dobra moze zbyt duzo soli uzywam ale bez przesady- mam focha na wage i juz widze cyfre pod koniec ciazy jezusie na bank 90dych albo cos takiego. Bo jesli do 5ego miesiaca to sa zbedne kilogramy to w tym wypadku mi wychodzi w xuj sporo
zem sie zdenerwowala
ide na silke