reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Maiumi witaj
Mamina
wiedzialam ze to dziewuszka. Gratulacje. Ja tez sie ciesze ze u mnie coreczka
Mlodak
Wspolczucia. Biedna jestes
To straszne z ta Madzia. Biedne dziecko. :(

MLodak wez noooo, ja jedno oko otworzylam o 7ej rano w sobote gdzie moglam spac do 11ej, wiec otworzylam to oko patrze a mlodak ma bole i karetka, boze sie rozbudzila w sekunde jak karetka jezu to 5y miesiac co ona noo
uff to tylko i az kregoslup, wez kobieto ja cie prosze zaopatrz sie we wszystko co ci pomoze w razie ataku

Witam Cię Mauimi, wow jestem w szoku, że piszesz do nas z Chin - dla mnie to koniec świata :)
Co Cię tam " ściągnęło " ? Czyżby miłość ?:)
Dziwi mnie fakt, że tam nie podają płci dziecka rodzicom ... ja bym nie wytrzymała tej ciekawości. Czy córeczki rodziłaś w Chinach??

witaj z dalekich chin.....w ktorej czesci jestes?bingdzing? tak sie wymawia...jakos
ale cie wywialo fiu fiu, super ze do nas dolaczasz, mamy juz przekroj swiata na forum hehe
czuj sie jak u siebie kochana

Kamilka, twoj synek jest madry bo ma madra mame--po takim jedno kocham czlowiek wybacza wszystkie nieprzespane noce, jak pomysle ze moja Miszka tak powie to mam gule w gardle, bo ja chce byc naj naj lepsza maminka jaka mozna miec

Imie misha z rosyjskiego to pochodna miszy meskiego imienia michal, ja sie jednak sugerowalam znaczeniem--czyli misha znaczy dana od boga,
imie to czesciej jest spotykane w US i czasem w Anglii jako Misha np.
Misha Be
Misha burton

nie chce zmieniac tego imienia, bo tak jak z mezem mamy odmienne zdanie tak z Misha jednoglosnie bylo na tak:tak: trudno juz powiedzialam mamie ze moze sobie wymyslic imie jakie chce i tak nazywac wnuczke, jej pierwsza zreszta

babki z innej manki--wchodze na wage a tu +2kg przez tydzien, wtf ? co to ma byc ja sie pytam no.
Wiecej nie jem, dobra moze zbyt duzo soli uzywam ale bez przesady- mam focha na wage i juz widze cyfre pod koniec ciazy jezusie na bank 90dych albo cos takiego. Bo jesli do 5ego miesiaca to sa zbedne kilogramy to w tym wypadku mi wychodzi w xuj sporo
zem sie zdenerwowala
ide na silke

witam
Magdo (*) cóż więcej mogę zrobić
Dalej mrozi ja chcę pięknej ciepłej wiosny:-)
Maiumi witam
Mlodak tyle cierpienia maleństwo później wszystko ci wynagrodzi trzymaj się kochana
a jeszcze we wtorek połówkowe jak się ciesze
MIŁEGO WEEKENDU

Mamina ja na wage nie wchodze na wszelki wypadek co by sie nie stresowac.:-) Tobie tez radze.Juz sie pogodzilam ze mniej nie bedzie na pewno jeszcze przez 4 miesiace.:)

mamina bedziesz (juz jestes) najlepszą maminą na świecie! a nawet jak przytyjesz i 100kg to dzidzius bedzie Cie kochal najbardziej na calym swiecie !!

Nie wiem czy to ten sam ale też jakiś wróżbita mówił, że prawda zaszokuje opinie publiczną.
ten sam;-):tak:

wroce jeszcze do sosnowca. Ja jeszcze nie mowie ze madzia nie zuje....mysle ze rodzice ja poprostu sprzedali...a powiedziala gdzie jest cialo zeby szukali szukali i nie znalezli

przeciez za sprzedaz mieli by mniejsza kare niz za zabójstwo to po co sciemniac w te strone???? ;-)

kto to jest ten Jackowski? Ja chyba zacofana jestem :-p
To polski jasnowidz czesto wspołpracujacy z policja. Głównie zajmuje sie zaginionymi ludzmi. Jak pokazywali go w trakcie wizji to odpala szluga od szluga i niemal cały sie trzesie.. Kiedys ogladałam o nim program jak pomagał odnalezc nastolatke. Podczas wizji opowiadał ze widzi droge miedzy lasami, jakas chate w lesie i jakichs chłopcow. Niby kolegow, ale potem opisywał jej strach przed tymi chłopakami. Ze pojechała tam dobrowolnie ale potem w trakcie jakiejs rozmowy, cos od niej chcieli a ona sie nie zgadzała, zaczeła sie bac. Potem przeszli nad jakas rzeke i tam ja udusili. A Jackowski opowiadał jej uczucia w trakcie. Az ciary przechodziły. Potem policja zatrzymała tych chłopaków i pokazywali miejsca zdarzenia - to co Jackowski opisywał - lasy, droga ktora sie tam dojezdza rzeka i piach..
Uwielbiałam te jego programy

Dzisiaj pierwszy raz w życiu usłyszałam słowa na które czekałam od chwili poczęcia mojego pierwszego syna:

Kocham Cię

Otworzyłam rano oczy, on już siedział przytulając głowę do mojego brzucha i mowię "co robisz kochanie" a on na to.. kocham cie.
kurcze jakie to wzruszające....... niby normalne ale piękne....... normalnie zalałam się łzami ze szczęścia :)

Moje dziecko z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje! Coraz to nowe słowa coraz to nowe zdania, czyny.. wszystko.. czasem nie poznaje swojego dziecka! skąd on to wszystko umie, jak to możliwe że on to wszystko rozumie...... normalnie szok.

Fajnie co?:tak:
Ja kiedys obudziłam sie jak mnie moje aniołki całowały po rękach i po tym co mi wystawało spod kołdry i nagle uswiadomiłąm sobie ze to dzien mamy:-D /nikt im nic nie podpowiadał, jakby sami czuli a byli wtedy naprawde mali jeszcze.. Miłe uczucie:happy::happy: Najmilsze:tak:

młodak - no to mieliscie stracha co? Dobrze, ze nic sie nie stało!!!

A mój mąz obudził sie wczoraj:eek: Mowi do mnie tak: Ty ile mały wazy??? 440gram???:eek: Kurcze przeciez my takie dzieci widzielismy w wawie w inkubatorach!!! To znaczy ze on juz duzy jest i wszystko juz ma ręce nogi:szok::eek::eek::eek: Szok!!!! Tata sie obudził :eek:

Witam

Czyli sprawdził się najczarniejszy scenariusz:-( Madziu
[*]
biedactwo, do końca mialam nadzieję, że jednak ją sprzedali...

ViolaPop ja nie mam takich bóli :no:

Wiecie ze Jackowski od poczatku podawał ze dziecko nie zyje, ze jest w jakims blaszanym prostokątnym kontenerze przy fabryce i ze zarzut usłyszy matka i jeszcze jedna osoba.
Sa dwie wersje, 1 ze ojciec nic nie wiedział a 2 ze znosił wózek i wyszli razem a po chwili sie rozeszli... albo ojciec dziecka albo brat matki pewnie.

ja stawiam na brata, ponoć się z nim kontaktował w drodze do swojej matki

zaza- miska juz "sprzedalam" mezowi ;-):tak:
ożesz ty;-)

mlodak kurcze bidulko, straszne przeżycia... dbaj o siebie, z kręgosłupem nie ma żartów

Maiumi Witaj! oj strasznie daleko was wywiało:-)

KamilaLublin normalnie się wzruszyłam:tak::tak: to takie słodkie... sama nie mogę się doczekać, kiedy usłyszę to od mojego dzieciaczka

mamina mnie się to imię bardzo podoba (też lubię rosyjsko brzmiące imiona), imiona przez nas wybrane też wielu osobom się nie podobają, ale przecież to będą nasze dzieci, a nie ich, nie dajcie się szantażować, bo z doświadczenia wiem, że i tak wszyscy szybko się przyzwyczajają do "nielubianych" imion ;-) nawet do tych według nich dziwacznych;-)

dzien dobry!

mlodak
wspolczuje... dobrze ze juz ci lepiej

mamina jak dla mnie misha jest piekne. tym bardziej jesli macie zamiar zostac za granica to w ogole bym sie nie przejmowala. a my swoim rodzicom powiedzielismy ze nie biora udzialu w dawaniu imion i jak im sie nie spodoba to trudno. na co mama michala powiedziala - no ale jozek to bym nie chciala zebyscie dali... - a ja na to : jak bedzie chlopak to kto wie, a noz nam sie spodoba joziu, nie mam zamiaru nikogo sluchac. przeciez imie ma wyjsc z twojego serca jak czujesz ze to misha to niech bedzie misha :)
waga w drugim trymestrze skacze najszybciej 0,5-0,8 kg tygodniowo, w sumie sam 2 trymestr to srednio 5 kg bo dziecko najszybciej rosnie i gromadzi tluszcz pod skora. mi sie waga zepsula, pokazuje 123kg i stracilam kontrole nad waga... troche mnie to stresuje i chyba kupie dzisiaj nowa.

kamila gratuluje najszczerszego kocham cie na swiecie :)

buziak brawa dla meza hiihih

reklama
prawda zaszokuje opinie publiczna tak??

nie wiem moze to tylko medialne plotki i wymysły ludzi ale podobniez i mamusia i tatus malutkiej Madzi to satanisci, którzy od dawna fascynuja sie smiercia.. wiec moze to tatus z mamusia jednak ??
Boziu az boje sie myslec jesli to prawda to dziecko padło ofiarą jakiejs kretynskiej zabawy rodziców, czyli osób ktorym najbardziej ufała:wściekła/y:

Do góry