Gratuluje córeczki :-)Witam
Udało mi sie zajrzeć do Was bo córka przytargała swój komputer od babci,ale nasz już niedługo wróci z naprawy,dziś ACER przysłał smsa że już go odesłali.
A więc ja po dzisiejszej wizycie....
Wszystkie parametry w normie,według usg ciąża 5 dni starsza. Dzidzia waży 413g i lekarz nagrał nam 5 minutowy filmik w 4d, Ja na szczęście mam 4d w cenie wizyty. Dzidzia była bardzo ruchliwa i robiła fajne minki,nawet lekarz się śmiał
No i najważniejsze potwierdzona CÓRECZKA:-):-):-) a więc będzie LILIANKA.
I jeszcze jedno co mnie zaskoczyło to dostałam paczkę połówkową pełno kosmetyków(próbek) ale nie w saszetkach tylko w takich orginalnych opakowaniach tylko,że mniejszych dla dzidzi ,gazetki, płyty instruktazowe jak opiekować się dzidzią po porodzie i jak karmić piersią,jakieś książki,poradnik wyprawkowy Szok Cała pełna duża reklamówka
MI teraz niedawo przestały boleć i zciemniała mi otoczka a rozmiar narazie sie nie zmienił i mam nadzieje że się nie zmieni bo bez tego to ja mam duże cycoryhahaha coś w tym jest co mówisz, my wróżki musimy uważać nawet na to, co nam się śni! i zdecydowanie masz rację jeśli chodzi o repertuar przed snem - książki o tematyce obozowej to chyba nie najlepszy koniec dnia...
A poza tematem mam do Was wszystkich pytanie: czy którakolwiek ma cycki nietknięte ciążowymi zmianami??? Czy jestem jakaś inna? Tyle się już rozpisywałyście o kupowaniu nowych staników, nabrzmiałych mleczarniach, zmienionym kształcie, jędrności itd., tymczasem biedna magnii nie zauważyła NICZEGO. Rozmiar ten sam, tak samo blade obwódki, okej, trochę wrażliwe na dotyk, ale to wszystko. Mąż się cieszył, że będę piękną dojną krową, a tu dóóóópa. W sumie to dla mnie niezła wiadomość, mam mocno pokrzywiony kręgosłup, i jakby oprócz brzucha jeszcze biust mi wywaliło, to pewnie męczyłabym się już teraz okrutnie, ale mimo wszystko złapał mnie klimat....... proszę panią, a czemu on ma siusiaka a ja nie???
Co do kości ogonowej to jak długo posiedze to mnie też boli ale ostatnio wpadłam na pomysł i podkładam sobie gruby koc także moge siedzieć dłużej beż bólu