reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
forever, jakos pewniej sie czuje oddajac sie w rece profesorowi chirurgii szczekowej i twarzowej;-)
Madzioolka pol godz tylko, nie boli przy dlutowaniu, ale pozniej 3 dni wyjete z zycia na ketonalu i antybiotyku
asinka a chetnie, ale dogadamy sie tuz przed, bo wiadomo jak to wychodxi z planami

My zaraz na drugi spacer - jakieś wesołe miasteczko się nieopodal rozbiło i Ninka męczy od paru dni okrutnie. Tatuś się ulitował i obiecał zajść tam z dziećmi. A na kolację robię racuchy z jabłkami, mniam:tak:
I jak dziś, Madzioolka?

forever a Wy gdzie wybywacie, bo przeoczyłam albo zapomniałam:zawstydzona/y:
andariel tak piszesz o tych racuchach, jakbyś to nie Ty je robiła;-)w sensie, że robota, a Ty się cieszysz;-) na kwestii smaku widziałam fajny przepis na placuszki z ricottą i bananem

Moon jasne :-) wiadomo jak to jest z planami :p ale tym razem bez Majki się nie.pokazuj ;-)
Andariel racuchy mniam!! Ja wczoraj na kolacje robiłam budyniowe racuchy. Są o niebo lepsze niż te zwykłe i też z jabłkami.

Dziś niby ok w ciągu dnia, ale bez sił byłam, rano po śniadaniu włączyłam Mai kubusia i hefalumpy i sama przysypiałam jeszcze na sofie pod kocem 1,5h, potem w czasie Jej drzemki w dzień też przespałam ponad 2 h. Natomiast wieczorem znowu coś tam było ale nie jasno czerwone jak wczoraj a raczej brunatne jak przy końcówce okresu (sorki za szczegóły). Jutro nie ruszam się z domu i leże ile się da, na dworze zimno więc i brak spaceru to wątpliwa strata...

Madzioolka, moze jednak do lekarza albo ip? Wiem, że plamienia mogą się zdarzać, ale ja mam doświadczenie kiedy niczego złego nie oznaczały ( z Miesiem) jak i wręcz odwrotne... Zawsze lepiej sprawdzic, a który to tc 5-6 ?? Kurcze, to może rzeczywiście jeszcze poczekać ale w takim wypadku można by sprawdzić czy betka ładnie przyrasta.?
Kciuczki za lepsze samopoczucie:*

To 5tc. Jutro i tak nic nie zrobię, ani T, ani lekarza, ani laboratorium, poczekam do poniedziałku i pójdę do gina bez kolejki a jeśli jutro też się coś pokaże to i na betę w poniedziałek z rana. Dzięki :*

reklama
my dziś chrzcimy, trzymajcie kciuki!

madzioolka ja w ciąży z Szymusiem też miałam takie plamienia w 5tc, na tyle duże, że myślałam że to okres... sprawdź to jutro ale wierzę, że wszystko ok:)

Do góry