reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
forever, jakos pewniej sie czuje oddajac sie w rece profesorowi chirurgii szczekowej i twarzowej;-)
Madzioolka pol godz tylko, nie boli przy dlutowaniu, ale pozniej 3 dni wyjete z zycia na ketonalu i antybiotyku
asinka a chetnie, ale dogadamy sie tuz przed, bo wiadomo jak to wychodxi z planami

My zaraz na drugi spacer - jakieś wesołe miasteczko się nieopodal rozbiło i Ninka męczy od paru dni okrutnie. Tatuś się ulitował i obiecał zajść tam z dziećmi. A na kolację robię racuchy z jabłkami, mniam:tak:
I jak dziś, Madzioolka?

forever a Wy gdzie wybywacie, bo przeoczyłam albo zapomniałam:zawstydzona/y:
andariel tak piszesz o tych racuchach, jakbyś to nie Ty je robiła;-)w sensie, że robota, a Ty się cieszysz;-) na kwestii smaku widziałam fajny przepis na placuszki z ricottą i bananem

Moon jasne :-) wiadomo jak to jest z planami :p ale tym razem bez Majki się nie.pokazuj ;-)
Andariel racuchy mniam!! Ja wczoraj na kolacje robiłam budyniowe racuchy. Są o niebo lepsze niż te zwykłe i też z jabłkami.

Dziś niby ok w ciągu dnia, ale bez sił byłam, rano po śniadaniu włączyłam Mai kubusia i hefalumpy i sama przysypiałam jeszcze na sofie pod kocem 1,5h, potem w czasie Jej drzemki w dzień też przespałam ponad 2 h. Natomiast wieczorem znowu coś tam było ale nie jasno czerwone jak wczoraj a raczej brunatne jak przy końcówce okresu (sorki za szczegóły). Jutro nie ruszam się z domu i leże ile się da, na dworze zimno więc i brak spaceru to wątpliwa strata...

Madzioolka, moze jednak do lekarza albo ip? Wiem, że plamienia mogą się zdarzać, ale ja mam doświadczenie kiedy niczego złego nie oznaczały ( z Miesiem) jak i wręcz odwrotne... Zawsze lepiej sprawdzic, a który to tc 5-6 ?? Kurcze, to może rzeczywiście jeszcze poczekać ale w takim wypadku można by sprawdzić czy betka ładnie przyrasta.?
Kciuczki za lepsze samopoczucie:*

To 5tc. Jutro i tak nic nie zrobię, ani T, ani lekarza, ani laboratorium, poczekam do poniedziałku i pójdę do gina bez kolejki a jeśli jutro też się coś pokaże to i na betę w poniedziałek z rana. Dzięki :*

reklama
my dziś chrzcimy, trzymajcie kciuki!

madzioolka ja w ciąży z Szymusiem też miałam takie plamienia w 5tc, na tyle duże, że myślałam że to okres... sprawdź to jutro ale wierzę, że wszystko ok:)

Do góry