reklama
Dzień doberek
Rano powiedziałam T o dwóch kreskach :-) była radocha :-)
Szczęśliwy Tatuś! :-)
Zakupy... Wieki sobie nic nie kupowałam... Teraz też zaczęłam od ubranek dla Edgarka, a potem doszły książki, torba dla mnie, buty - bardzo okazyjnie ;-) i sama wiesz... ;-)
Ironia ale to pięknie napisałąś...."potrzebujemy kogoś do kochania"
hej Zołzik
norbert dzie dziś do przedszkola, niania ma uczelnie więc idzie dziś i jutro na chwile do przedszkola- moja mama tam pracuje to sobie poradzą
u nas wiosna
hej Zołzik
norbert dzie dziś do przedszkola, niania ma uczelnie więc idzie dziś i jutro na chwile do przedszkola- moja mama tam pracuje to sobie poradzą
u nas wiosna
marta - u nas tez juz wiosna pojdziemy dzis po zlobku pewnie na dłuzszy spacerek
przyjechał własnie do mnie barometr piekny jest o taki barometr polecam!!!!! (3110406594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przyjechał własnie do mnie barometr piekny jest o taki barometr polecam!!!!! (3110406594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majqa1
mama 2+2 :-)
STO LAT DLA LEOSIA :-)
U mnie cisza i spokój
U mnie cisza i spokój
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Leosiu!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I TWOJEJ DZIELNEJ MAMY!!!!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Wszystkiego Najlepszego Leosiu!! Andariel dla Ciebie też, bo masz cudnego syna :-*
Madzioolka cudne wieści :-)
Madzioolka cudne wieści :-)
Ostatnia edycja:
majqa jak często masz skurcze? jak nocka?
Madzioolka jupi!!!!! gratulacje!!! szybciutko Wamk poszło!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Silva daj znać po wizycie, jak Twoje maleństwo
trasiulka jak u Ciebie?
czy tylko ja czuję bijącą z bb płodność???
Madzioolka jupi!!!!! gratulacje!!! szybciutko Wamk poszło!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Silva daj znać po wizycie, jak Twoje maleństwo
trasiulka jak u Ciebie?
czy tylko ja czuję bijącą z bb płodność???
reklama
czy tylko ja czuję bijącą z bb płodność???:-d
:-d:-d:-d:-d:-d