reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
I u nas wiosna się przedziera przez chmury:) choć na spacerze jak byłam o 10 to jeszcze niebo było przyćmione... Ach jak fajnie, że będzie można chodzić na dłuższe i częstsze spacery, no i koniec kurtek, rajstop, szalików i czapek niedługo jupiiiii:)

Szymek póki co bez objawów, ale zacznę się cieszyć po 2 tygodniach dodpiero:)

Majqa - no to coś tam się szykuje powoli chyba, trzmam kciuki!

Ja - Zołza, Madzioolka - Młoda już w nocy za bardzo nie wymiotowała bo nie miała czym. Teraz odżywia się tylko ciasteczkami i wafelkami oraz Orsalitem. Odwaliła Babci cyrk przy kaszy - nie dość, że jeść nie chciała to jeszcze cyrk odwaliła a moja Mama nic.... :wściekła/y:Ani słowa zwrócenia uwagi :angry:
Martadelka - nie straszszsz.... :szok:
Ironia - na luzie napewno Wam wyjdzie :-p
Majqa1 - urodzisz wraz z wiosną, zobaczysz :-p
Ja - Zołza - moje buty też wczoraj doszły :tak:I zupełnie przypadkiem wczoraj kupiłam pasującą do nich sukienkę. :-p

Ostatnia edycja:
wiosna pelną parą, odkurzyłam samochód, obiad zrobiony, sprzątniete, pranie wisi i schnie na dworze i dlugi spacer zaliczony i zaraz na lekjce:)

reklama
Do góry