reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ninka podchodzi do mnie i mówi, że chce cyt."pierdoł pierdoł":confused:Wiecie co miała na myśli? Otóż: playdoh:-Dczy jak to się tam pisze...

trasiu jeszcze ten silniczek na dokładkę:wściekła/y:noż pech!
asinka - co poradzisz, jak trzeba, to trzeba!
głowy do góry!
katamisz - wyobrażam sobie Twoje wielkie "uffffff" po tej ostatniej wizycie lek.:tak:super!

Leo kończy jutro 2 latka, naprawdę nie bardzo do mnie dociera, że już 2! Z rana zrobię tartę bananową (oby wyszła, wcześniej nie robiłam) i pod wieczór wpadają teście.

reklama
Ironia, już się dogadałam z Trasią i jutro jej wysyłam... A tak w ogóle hejka wieczornie i po długiej nieobecności.. :-)
p.s. Martunia moje gratulacje :-)

ja mam dosyć, nogi i poślady bolą od trzydniowego łażenia po sklepach, w wekend wybywamy pod Trzebnice, więc niedaleko, ślub, weselicho z poprawinami i szukałam czegoś do ubrania, tragedia - dwa dni dół na maksa i wczoraj udało mi się kupić;-) ponieważ nie lubię rzeczy na raz wybrałam:
ORSAY GmbH - ORSAY Shop - shopping around the clock
ORSAY GmbH - ORSAY Shop - shopping around the clock
i dzisiaj M mi kupił jeszcze płaszczyk wiosenny:-p
po wizytach w sklepach i licznych przymiarkach mam postanowienie: schudnąć! bo nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu:no:
trasiu nie pomogę, ale już widzę, że saffi jutro wysyła:tak:
Madzioolka robiłaś test ponownie czy czekasz do jutra???:-)
majqa czyli to już może być lada moment:tak: trzymam mocno za Ciebie/Was kciuki!!!!:-)
zołzik no do takiej decyzji potrzeba, abyście obydwoje byli zgodni, u nas ja chcę, M nie teraz:sorry: czy to Ty kiedyś kiedyś pisałaś, że artykuł o Tobie i Twojej historii miał się pojawić w gazecie czy ironia? ja sklerotyczka więc wybacz pytanie
asinka no to będziesz dokarmiać, tragedii nie ma! jak dajesz radę z dniem codziennym? bo Ty sama już z dwójką w domu, co nie? Sz wrócił do pracy z tego, co pamiętam, trzymaj się cieplutko!
katamisz no kiedy Ty chcesz się spotkać kobieto skoro czasu nie masz???:-p oczywiście - ja chętna!;-) fajnie, że do nas zawitałaś:tak: dawaj zdjęcie Gracko i to już!:-) zdrówka dla Gracki! jak przygotowania do komunii?
Silva oj to miałaś ciężko na szczepieniu:-( dobrze, że już po i oby tym razem reakcji poszczepiennych nie było:tak: Szymek szczuplutki:tak::-) jak Ty się czujesz???
andariel co to jest playdoh...?;-) i 2 ur Leo już jutro???:shocked2: niesamowite!!! którą tarte bananową robisz? tą bez pieczenia?
saffi heeej:-)

witam się z Wami sorki ale nie nadrobie
byłam dziś na kontroli u lekarza odnosnie tych wyników z morfologii Matiego i wszystkie ma bardzo dobre - ufff kamień z serca.
Pewnie nie pamiętacie czemu robiliśmy- Mati jakiś czas temu jak budził sie nad ranem to plakał : "mama ałlłłłaaaaa" i pokazywał na nóżki (łydki/kostki) powiedziałam to lekarzowi jak byłam na kontroli po chorobie i powiedział, ze musi to sprawdzić czy to bóle wzrostowe czy może stawy (reumatologiczne zapalenie) więc sie wystraszyłam - m.in. moja mama mnie nakręciła.
M. był z Matim w poniedziałek na badaniu a ja dziś na kontroli i musieli jeszcze raz pobrać krew na ob bo był skrzep :wściekła/y: a że dziś na zmianie była taka pielęgniarka co za bardzo pobierać krwi nie umie to sie biedak wymęczył, bo najpierw mu chciała pobrać z tej żyły co poprzednio a potem dopiero z drugiej rączki... ja sie trzymałam ale jak wyszliśmy z gabinetu to dopiero do mnie doszło!
Biedaczek mój malutki... ale najważniejsze, ze wszystko ok :-)

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test - znowu druga kreska bladzioch straszny ale jednak jest... jak poszłam z Mają na spacer to zaszłyśmy do mojego gina i się zapisałam jakby co - najbliższy wolny termin z logiczną godziną to 30 kwietnia więc do tego czasu już się wyklaruje tylko że planowaliśmy na majówkę wyjechać na do babci T do Ełku, chyba przełożę tą wizytę na po-majówce...

Dzisiaj umieram od zęba - niby martwy ale jakiś stan zapalny przy końcu kanałów się zrobił i nie mogę szczęką ruszyć, zapuchnięte oko i ucho po tej stronie twarzy... bosko po prostu... teściu już mi założył lekarstwo ale zanim to zejdzie to się męczę, wzięłam apap i zdycham...

Asinka domyślam się że się martwisz ale to dokarmisz trochę, laktacja się rozkręci i może już Ninka będzie najadała się tylko od Ciebie &&&& A jak Wasze zatrucie? może przez to masz mniej pokarmu a jak już się wykurujesz to wszystko będzie ok &&&

Trasiu kochana tulam mocno wirtualnie :*:*:*:* starsznie mi przykro że u Ciebie tak pod górkę... super że Saffi Cię poratowała :)

Majqa to już godzina zero tuż tuż :) życzę szybciutkiego i bezproblemowego porodu :)

Martadelka fajna kiecka! też nie lubię ubrań na raz ;) a playdoh to ciastolina, ta oryginalna :-D

Silva oby reakcje poszczepienne były jak najmniej uciążliwe dla Was obojga &&&

Andariel o matulu - Leo już dwa latka :szok: jak ten czas szybko leci.... udanej imprezki :)

Katamisz hej! super że lekarz już nie chce Was oglądać - to bardzo kojące usłyszeć "my się już nie spotkamy" :-)

Zołza może jeszcze K się na myśli, a jak nie to podstępem Go :p

Idę cierpieć dalej... dobrej nocki ;*

Do góry