reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Marta, heheh kiedyś na promocjach stałam, ale to zamierzchłe czasy ;) Kto by tam emerytkę chciał ;)

Aestima, kup, kup - warto :)

Doris, cieszę się, że kremik Ci pomógł, ja mam to samo z dłońmi i mediderm bardzo mi pomógł.

A ja wreszcie usiadłam.. jestem zmęczona... zaraz chyba sie wykąpię i idę do łózia ;) Muszę szybko zasnąć, bo Olaf na mnie poluje ;)

Zebra:-D:-D:-D Mój też poluje a ja od kilku dni się nie daję upolować:-D Może jak mi w końcu przejdą bóle, to łatwiejszą będę zwierzyną do upolowania:-)

Pochwalę się- Mieszko zasnął sam w łóżeczku:happy:

Zołzik, ja się zapisałam do przychodni co ma w tytule wielospecjalistyczna i warto było bo i ekg mi zrobili i kardiolog też u nich i nawet zabiegi będę u nich miała:) I ginekologa. Wszystko mam na miejscu. A najwyżej zrób prywatnie, to chyba niedrogie?? Lepiej dmuchać na zimne, no nie?
Ja idę chyba jutro do rodzinnego i michał do jakiegoś dra rehabilitacji mnie jutro ma zapisac prywatnie ( 50 zł w naszej przychodni)

witam sie wieczorkie i bez głosoweo :-)

zaraz przyjdzie kolacja, włączymy familu guya i zamierzam robić słodkie NIC !!! :tak: praca mi się już unormowała i ogarnełam większosć roboty - teraz taki szał bo kolega podpisał dużą umowe i firme wchłonie jakas wieksza - i pozniej sie unormuje - ciekawe jak bedziemy sie dogadywac z tym rekinem:-)

jakoś pomimo choroby, marudzenia benia bo ząbek drugi idzie według zeznań taty :) mam super humor...w sobote moze wpadnie nasza niania-paula z moim krzyśkiem (w sumie to już jej ale dalej on mój!! moja wielka miłosc jak miałam 6 lat haha) :-D i zrobimy podwójne urodziny :)

Miesio co chwila się budzi:/
Gdzie jesteście??? U mnie nuda- nic mi się nie chce dziś robić a M. jeszcze w sklepie...

reklama
Do góry