reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
zebra moglaby na promocjach stac:-D:-D:-D:-D
ironia wspolczuje, wiem co to znaczy,boli jak cholera:no:
aestima no to moze te zakwasy, oby

no ja też lubię kartoflankę, moje dzieciaki również - ale dobrze dosmakowaną, a nie takie mdłe "byleco" jakie zrobiłam;-)
Aestima - superowo, że serducho zdrowe!

Zebra, faktycznie jak zdarta płyta:-D ale dobrze, za każdym razem przypominasz mi, że mam w końcu kupić:-)
Marta, oj oby- już mam dość tego bólu...:-( Ale dzisiaj jest trochę lepiej...
mgordon, dzięki, po prostu wpadnij na ploty- jak się ociepli, bo pewnie Ci się nie chce w mróz...

Aestima, cieszę się, że z sercem w porządku! A wiesz, ja dziś mniej małego nosiłam [choć i tak mało go noszę] i od razu czuję różnicę - bolało tylko troszkę. Może to rzeczywiście z przeciążenia? A jak dziś u Ciebie?

Andariel, rozpieściłaś podniebienie Leosia, to teraz masz, he he ;-) :-)

Zołzik, ale jak Cię co jakiś czas boli, to leć do lek. mi powiedział, że serce boli co jakiś czas właśnie a mnie boli non stop, więc to nie to. Dziś boli mniej, ale boli:( Tak ciężko się oddycha jakoś... Echa i holtera mi nie zrobił, uznał, że ciśnienie ok, ekg ok, osłuchanie ok- serce mam zdrowe.
A Ty zołzik może ekg sobie po prostu zrób?? Mi zrobili z miejsca w przychodni, w Twojej jest ekg???

Witajcie popołudniowo-wieczornie.
Julia wcina piętkę od chleba na podłodze. bardzo jej smakuje. A tutaj dziś ruch duuuuży.

Zebra...naprawdę dobry ten krem...ja stosuję na swoje ręcę i jest mega poprawa a ja uczulenie mam na środki chemiczne i stale ręcę w ranach, szorstkie a krem pomaga.

Trasia...i na która nazwę się zdecydowałaś???

Ironia...zdrówka dla Ciebie!

Aestima....dobrze, że z sercem ok.

Andariel...Julia nie chciała też ostatnio jeść mojej zupki. Ona przyzwyczajona do słikczkówych i jej smakują. dziś jadła marchewkę z ziemniaczkami i łososiem i baaaardzo jej smakowało.

Mamusia...i jak konsultacje z endokrynologiem??

Zołza, Mamusia...wszystkiego naj naj dla waszych mężów z okazji urodzi

Dubeltówka...ja nie zasłaniam ale musi być BAAAArdzo cicho, bo inaczej Julia śpi 15 minut a jak jest cisza to potrafi nawet 1,5h przespać w dzień

Mgordon, Marta, Olga...witajcie

reklama
Aestima, nie wiem, czy mają ekg :eek: Ja muszę deklarację złożyć, bo mieszkamy tu od początku lipca, a jeszcze nie ruszyliśmy tyłków, żeby się do przychodni zapisać... :zawstydzona/y: Dzięki za troskę, ruszę się teraz... A Ty kiedy teraz do lekarza idziesz?

Do góry