reklama
andariel
mama super dwójki :]
no ja też lubię kartoflankę, moje dzieciaki również - ale dobrze dosmakowaną, a nie takie mdłe "byleco" jakie zrobiłam;-)
Aestima - superowo, że serducho zdrowe!
Aestima - superowo, że serducho zdrowe!
Aestima
Fanka BB :)
Zebra, faktycznie jak zdarta płyta ale dobrze, za każdym razem przypominasz mi, że mam w końcu kupić:-)
Marta, oj oby- już mam dość tego bólu...:-( Ale dzisiaj jest trochę lepiej...
mgordon, dzięki, po prostu wpadnij na ploty- jak się ociepli, bo pewnie Ci się nie chce w mróz...
Marta, oj oby- już mam dość tego bólu...:-( Ale dzisiaj jest trochę lepiej...
mgordon, dzięki, po prostu wpadnij na ploty- jak się ociepli, bo pewnie Ci się nie chce w mróz...
Aestima, cieszę się, że z sercem w porządku! A wiesz, ja dziś mniej małego nosiłam [choć i tak mało go noszę] i od razu czuję różnicę - bolało tylko troszkę. Może to rzeczywiście z przeciążenia? A jak dziś u Ciebie?
Andariel, rozpieściłaś podniebienie Leosia, to teraz masz, he he ;-) :-)
Andariel, rozpieściłaś podniebienie Leosia, to teraz masz, he he ;-) :-)
Aestima
Fanka BB :)
Zołzik, ale jak Cię co jakiś czas boli, to leć do lek. mi powiedział, że serce boli co jakiś czas właśnie a mnie boli non stop, więc to nie to. Dziś boli mniej, ale boli Tak ciężko się oddycha jakoś... Echa i holtera mi nie zrobił, uznał, że ciśnienie ok, ekg ok, osłuchanie ok- serce mam zdrowe.
A Ty zołzik może ekg sobie po prostu zrób?? Mi zrobili z miejsca w przychodni, w Twojej jest ekg???
A Ty zołzik może ekg sobie po prostu zrób?? Mi zrobili z miejsca w przychodni, w Twojej jest ekg???
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie popołudniowo-wieczornie.
Julia wcina piętkę od chleba na podłodze. bardzo jej smakuje. A tutaj dziś ruch duuuuży.
Zebra...naprawdę dobry ten krem...ja stosuję na swoje ręcę i jest mega poprawa a ja uczulenie mam na środki chemiczne i stale ręcę w ranach, szorstkie a krem pomaga.
Trasia...i na która nazwę się zdecydowałaś???
Ironia...zdrówka dla Ciebie!
Aestima....dobrze, że z sercem ok.
Andariel...Julia nie chciała też ostatnio jeść mojej zupki. Ona przyzwyczajona do słikczkówych i jej smakują. dziś jadła marchewkę z ziemniaczkami i łososiem i baaaardzo jej smakowało.
Mamusia...i jak konsultacje z endokrynologiem??
Zołza, Mamusia...wszystkiego naj naj dla waszych mężów z okazji urodzi
Dubeltówka...ja nie zasłaniam ale musi być BAAAArdzo cicho, bo inaczej Julia śpi 15 minut a jak jest cisza to potrafi nawet 1,5h przespać w dzień
Mgordon, Marta, Olga...witajcie
Julia wcina piętkę od chleba na podłodze. bardzo jej smakuje. A tutaj dziś ruch duuuuży.
Zebra...naprawdę dobry ten krem...ja stosuję na swoje ręcę i jest mega poprawa a ja uczulenie mam na środki chemiczne i stale ręcę w ranach, szorstkie a krem pomaga.
Trasia...i na która nazwę się zdecydowałaś???
Ironia...zdrówka dla Ciebie!
Aestima....dobrze, że z sercem ok.
Andariel...Julia nie chciała też ostatnio jeść mojej zupki. Ona przyzwyczajona do słikczkówych i jej smakują. dziś jadła marchewkę z ziemniaczkami i łososiem i baaaardzo jej smakowało.
Mamusia...i jak konsultacje z endokrynologiem??
Zołza, Mamusia...wszystkiego naj naj dla waszych mężów z okazji urodzi
Dubeltówka...ja nie zasłaniam ale musi być BAAAArdzo cicho, bo inaczej Julia śpi 15 minut a jak jest cisza to potrafi nawet 1,5h przespać w dzień
Mgordon, Marta, Olga...witajcie
reklama
Aestima, nie wiem, czy mają ekg Ja muszę deklarację złożyć, bo mieszkamy tu od początku lipca, a jeszcze nie ruszyliśmy tyłków, żeby się do przychodni zapisać... Dzięki za troskę, ruszę się teraz... A Ty kiedy teraz do lekarza idziesz?