reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Dziewczyny udało mi się skontaktować z mysia.U niej sporo sie dzieje.​Od 2 tygodni nie ma kompa,wymieniaja jej w serwisie.Przejeła obowiazki księgowej w firmie szefa,Julka wymaga coraz więcej zagadywania,nadal mało śpi.Bardzo za nami tęskni i gorąco pozdrawia.Ma nadzieje ze w najbliższym czasie odzyska już komputer i wtedy na pewno się odezwie.

reklama
Witam!!
Po całym weekendzie i kolejnych 2 dniach dużo muszę nadrobić, więc najpierw napiszę co u nas :zawstydzona/y:
Weekend udał się niesamowicie. Nawet pogoda dopisała, tylko następnym razem nie zaufamy już GPS - wyjechaliśmy gdzieś w lesie :-p Odpoczęłam bardzo, mimo, że siedzieliśmy do późnych godzin nocnych, a Tymek, jak to Tymek budził się w nocy co 2 godz. ;-) Tego było mi trzeba... Ale i tak Tymuś chyba wyczuwał, że coś Go złego czeka, bo w nocy z ndz.na pon. budził się co chwila z wrzaskiem i nie chciał spać :-( Także w pon. po 12 godz. Tymuś miał czyszczone kanaliki w obu oczkach i... maskara :-:)-:)-( Trwało, to chyba z 25 min.i było to najdłuższe 25 min. w moim życiu. Siedzieliśmy pod drzwiami i słyszałam wszystkie płacze i jęki Tymusia, aż się sama popłakałam. Tragedia i chyba na 2 czyszczenie już się nie zdecyduję, gdyby było trzeba. Na razie modlę się o to, żeby nie było trzeba. Tymek obecnie ma krwiaka na lewej powiece i leci Mu krew z oczka. Ale chyba nie bardzo się tym przejął, bo cały czas się śmieje.
Także na razie tyle u nas.
Poczytam co u Was :-)
Edit: W pon. tj. 24.10.2011 minął rok od zrobienia przeze mnie testu i informacji, że Tymuś jest z Nami :-):-)

reklama
Do góry