reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

hej
u mnie dziś prawie caly dzień siedziała koleżanka z pracy :-). Miałyśmy duuużo czasu na plotki i tak dawno się nie widziałyśmy!

Traschka...ale masz fajną Mamę. Moja też jest wspaniała :-) i zawsze mo pomaga we wszystkim.

Jeśli chodzi o laktator to ja też potrzebuję....kupiłam elekryczny (jak jeszcze byłam w ciąży) marki Tufi Gaja i takiej porażki jeszcze nie widziałam!!!!! Sprzedałam go szybciej niż kupiłam. mam taki ręczny w domu ale ogólnie też porażka. A chciałabym trochę zapasów porobić. Wiec jeśli któraś ma to proszę o info :-)

Ogólnie to strasznie pustki tu dziś..... :-(
ale Larvunia się pojawiła.....Larvunia, jak tam Twoje szyciaki?

Asinka...współczuję. Wiem co to znaczy jak dziecko płacze a Ty nie możesz pomóc :-(. pamietam jak Julcię kłuli tyle razy aby sprawdzić ten poziom bilirubiny aja cierpiałam razem z nią

Misialina...do lekarza. Z uszami nie ma żartów!

Justynka, Marta, Mamusia cz....cześć

AgataR...właśnie wczoraj radziłam Trasi aby dodała trochę kaszki do mleka.....a Ty zrobiłas tak samo :-). Czyli sposób dobry :-)

Angel....dzięki za informacje o Mysi. Może niebawem się z nami skontaktuje.

Blusia....post wzorowy!!!

Kati....no ja jestem w szoku. Tyle pokarmu....ale Ci zazdroszczę!!!!

Muszę się wam pochwalić, że Julcia wreszcie po 4 dniach SAMA się wykupkała!!!!!!!:-D:-):-D. nareszcie! Chyba pomógł deser ze śliwek suszonych i sok ze śliwek do picia. Taka jestem szczęśliwa, bo juz się trochę martwiłam!

reklama
Doris super, że Julci ulżyło!!! może dawaj jej więcej owocków, u nas kupa 1-2 razy dziennie odkąd rozszerzyliśmy dietę...
ehhh, wracam do robienia spóźnionego obiadu - dziś makaron ze szpinakiem

edit: AgataR zobacz jakie różne te nasze dzieciaki - u mojej kaszka jabłkowa w ogóle nie wchodzi, a Antoś się nią zajada:tak: dynia z ziemniaczkami też nie wchodzi, może któraś dziewczyna z W-wy chce, to przywiozę na nast. spotkanie albo może mnie odwiedzić przy okazji

Cześć Mrsmoon...hej :-)

Daję właśnie Julii ostatnio wiecej owoców a szczególnie suszone śliwki. One są od 5 miesiąca ale jak widać pomogły! dziś dostala też zupkę jarzynową bo dawno nie dawalam.

jeestem:-D magazynier :-Djest:-)

ale jest tez mega katar.... i benio chyba tez...co takiemu maluchowi oprocz fridy i acataru? mozna herbatke z malin bez cukru mu zrobic?

okropnie sie czuje :confused2:

reklama
dziewczyny mam do sprzedania dresik welurowy rozm. 68 spodnie z nóżkami a bluza ocieplana od środka w stanie idealnym 2 razy założony kupiony przez moją ciocię w c&a w Niemczech. Wcześniej było ciepło a wczoraj założyłam go Mateuszowi tylko na 15 min na drogę do moich rodziców i od razu rozebrałam bo takie małe że go uwierało. Jeśli by któraś chciała za powiedźmy 25 zł to będę wystawiać na allegro, to są fotki:
DSC07083.jpgDSC07080.jpgDSC07081.jpgDSC07082.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry