reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Hej Kochane! Kurde chyba pójdę dzisiaj do lekarza bo zaczęło mnie boleć drugie ucho i nic już nie słyszę...jasna cholera chyba mam jakąś bakterię albo co...do tego mam mega wielką opryszczkę na dolnej wardze...masakra po prostu.

Anapi współczuję Twojej córeczce...wiem co to znaczy ból ucha sama to teraz przechodzę

Trasia jak tam wprowadziłaś już jakąś kaszkę...moja Malwinka dostaje kaszkę ok 17 18 daję jej to do owocków i zajada się ze smakiem

Larvunia witaj...no dawno Cię nie było

Marta zdrówka dla Dominiki

Zeberko a jak u Was...choróbska wypędzone mam nadzieję

AGATKO a Antoś wogóle mleka nie chce pić...nawet z butelki mm?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie:-)

U mnie noc cudna, cudowna.....
Antos na dobre zasnął kolo23 i obudził sie o 9.00 . W nocy ani razu nie dał znaku życia, spał idealnie; nawet nie kopał nozkami. Teraz strajk nadal trwa bo cyca wyplul, smoka złapał ale poczuł ze to samo mleko wiec językiem wypchnal go z buzi.; dosypalam do 120 ml mojego mleka jedna lyzeczke kaszki jablkowej i co gad jeden wypił 90 ml,; teraz leży na podłodze i gada z Franiem.
Skoro tak to ma wyglądać to jeszcze nie dam za wygrana, moze ten kaprys przejdzie??? Bede odciagac mleko i mieszać z kaszka.

MISIA mój Antek jest na piersi, tylko przez kilka dni dawalam mu mm, ale to bo w ostatnich dniach września., pózniej wszystko wróciło do normy; dopiero od soboty zaczął mniej jeść i niechętnie No a wczoraj to w ogóle mleka nie chciał pic.

trasia mialam ci moj laktator wyslac ale po dluzszej chwili stwierdzialm ze nie ma sensu bo to reczny i do tego maz mi na szybko kupowal canpola jak mialam zaplenie piersii ale totalny z nim niewypal takze nie pomoge:no:
mrsmoon to w sumie zasluga meza i norberta to ranne wstawanie ale juz sie przyzwyczailam:)
misia trzymaj sie dzielne z tym uchem, bidna:no:

zrobilam sobie spacer z rana, odprowadzilam siostre na przystanek i jakos lepiej mi sie zrobilo bo troche niewyspana jestem i do tego jakos gnebi mnie to ze nie znalazlam opiekunki do malego ale moze tak mialo po prostu byc....

lece cos porobic poki maly spi... czesc reszcie dziewczyn

Ostatnia edycja:
cześc dziewczynki.pamiętam,że u którejś z waszych dzieci coś się w nocy poprzestawiało i jadło co godzinę,teraz tak u mnie jest,czy to jest ten skok?zebrra ty chyba coś pisałaś?

misia zdrówka
agata
zazdroszczę tej nocy:sorry2:(miałam ci zdjęcie podesłać:cool2:-zapomniałam)

Witaj JUSTYNKO.

To u ZEBERRKI tak było, ale juz jest troche lepiej.
Daj to zdjęcie w wolnej chwili.

TRASIA nic mi na szybko do głowy nie przychodzi.

LARVUNIA co u ciebie??? Pisz tu szybko!

reklama
Mati zasnął o 10 więc ja kawka i bb, masakra zamiast sie wziąść za robote, prasowanie czeka, buty musze posprzatać letnie i pochować a ja na komp, wy to jak narkotyk jesteście ;-)
Marta już wstałaś całkowicie? współczuje nocki, jak u nas sie Mateusz obudzi w nocy raz to ja chodze cały dzień do tyłu
Mrsmoon ciasto czekoladowe z wisniami...... o matko a ja tylko sobie na biszkopty pozwalam... jęzor mi wisi do ziemi ale nie poddam się
Larvunia witaj i co u Ciebie?
Misia gnaj do lekarza bo to nie żarty, i trzymam kciuki zeby te choróbska jakoś wkońcu sie od was odczepiły. Chyba masz osłabienie organizmu, jak ja tam mam zawsze wyskakują mi afty albo opryszczki, zjadaj dużo owoców i witamin
Agata ale masz cwanego chłopaczka :-) no to Ci agent z kaszką zje a samo nie. A z jakiego smoczka mu dajesz tą kaszke z takich specjalnych czy z normalnego do mleka?
Marta przeczekaj moze akurat niespodziewanie sie ktoś znajdzie
Justynka skok sie zaczyna w 3 tyg ale to moze juz to
Mamusia witaj:-)

Do góry