Acha miałam wizytę u położnej w przychodni. Okazało sie, że kobieta 4 razy była u mnie i nie mogła mnie zastać aż w końcu doczekała się, że sama przyszłam. Bardzo fajna osoba i ma sie ze mną umówić jeszcze raz w maju. Wczoraj na allegro zamówiłam pieluchy flanelki i tetrę, podkłady, wkładki laktacyjne itp. W piątek odbierzemy no i trzeba zacząć uzupełniać torbę szpitalną. Miejmy nadzieję, że nie szybko mi się przyda ale teraz lepiej juz być w pełnej gotowości.
Larvunia też ostatnio chodzą za mną truskawki, no a takie świeżutkie to już wogóle wypas by był. Niestety na razie mozna tylko pomarzyc dlatego jak będę wracać do domu to chyba mrożonki sobie zafunduję i koktajl. Może trochę załagodzę chcicę.
Trasia dla ciebie ogromne gratulacje zdolnych dzieciaków i uadnego koncertu. W końcu możesz odpoczywać brzuchem do góry i mam nadzieję, że będziesz z tego korzystać ile wlezie.
Larvunia też ostatnio chodzą za mną truskawki, no a takie świeżutkie to już wogóle wypas by był. Niestety na razie mozna tylko pomarzyc dlatego jak będę wracać do domu to chyba mrożonki sobie zafunduję i koktajl. Może trochę załagodzę chcicę.
Trasia dla ciebie ogromne gratulacje zdolnych dzieciaków i uadnego koncertu. W końcu możesz odpoczywać brzuchem do góry i mam nadzieję, że będziesz z tego korzystać ile wlezie.