reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
cześć kochane.słoneczko mnie śliczne obudziło:-)
mam dobre wieści co do kredytu-babka zadzwoniła,że "wywalczyła go" i dają naszą kwotę,no o 5 tyś mniej,ale to już nie 90tyś mniej!,tak więc jeszcze musimy zrobić wycenę(850zł:sorry2:) i już podpisuje D.umowę i działamy:tak:.dziękuję za słowa wsparcia

witajcie, no slonce piekne:)
zaraz wstaje i pojade rozejrzec sie za szlafroczkiem i oddam koszule do szpitala do skrocenia bo jakies dlugie....moj mlody chyba znowu urosl bo tak mnie wszystko w dupsku szarpie, strzyka i rwie ze ledwo sie poruszam
justynka gratuluje:)

Bry!

cinamon - super pomysł ze zdjęciami :) ja bym chciala pomalować brzuszek ale nie wiem czym moge pomalowac :(. Chcieliśmy pomalowac Benka jak pisanke na święta :-)

Mój K. kupił w Smyku kredki do malowania buziek dziecięcych - nimi namalował portret synka na moim brzuchu :-) Opakowanie ok. 30zł.

Cinamon, cudne zdjęcie - będzie superowa pamiątka :-D

Marta, ale to musiało być miłe, co? Jak te dzieci CI miłość wyznawały... :happy2:

trasia - smutne to z tym meczem, ale spoko moze następnym razem się uda?
justynka - super, że się udało !
ja-zołza - dzięki za cynk o kredeczkach :) napewno zakupie już mam pomysł nA ogromną pisanke :D

ja wczoraj poprasowałam 3 tetry kilka koszulek i padłam - nie wiem jakieś duszności mnie łapią :(
no biorę się dziś ostro do pracy bo dopiero wczoraj koles łaskawie przelał kase :-/ a na pytanie jak mi idzie praca powiedziałam że tak samo jak moja wypłata hehe :] zastanawiam sie czy tego nie rzucić eh...

reklama
czesc
nooo mlody w przedszkolu a ja zaraz snaidanko bede szamac... dzis zapiekanki :-) i kawa! Ostatnio bez kawy dnia nie umiem zaczac... ale pije z 1 lyzeczki, puszczalska i z mleczkiem ;-) Wec szoguna nie pije :-D

Do góry