reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Jestem Kochane! Padnięta ale kafle mam z głowy...stanęło jednak na pierwotnej wersji czyli tak jak w projekcie...jeszcze mozaiki szukamy ale to już pikuś...zmęczona jestem...idę przygotować kolacje dla moich chłopaków...może jeszcze zajrzę do Was później

reklama
oj larvunia nie kuś słodkościami bo ja tu na diecie bez cukkruu

Ja niestety tez na diecie :( ale jeszcze tydzień,żeby badania porobić a potem się zobaczy.Na słodkości to ja mam ochotę od samego początku a najbardziej to rzuciło mi się na pączki.Uwielbiam je po prostu.Mój chrzestny pracuje w piekarni i czasem zrobi parę specjalnie dla mnie kiedyś w ciągu jednego wieczoru wsunęłam aż 5. Teraz skręca mnie na samą myśl o słodyczach a tu dupcia bo mogę sobie tylko na nie popatrzeć. A co do tej ogórkowej to też narobiłyście mi straszną ochotę.

Wróciliśmy z kulek, jestem tak padnięta, że szok. Dziecko nas tam równo przegoniło,a mi z brzuchem ciężko było po tych tunelach łazić ;) Ale Jasio bardzo zadowolony, wyszalał się.

Silva, fajnie że zaglądasz :)

Widzę, że teraz ogórkowa będzie królować ;) U mnie właśnie się pyrka :)

Zmykam kochane. Spokojnej nocki życzę :)

KATAMISZ u ZEBRY wszystko powoli wraca do normy; zarobiona jest ale jak będzie miała wolna chwile to do nas napisze.
Kochana a co z twoim zabkiem??

AgatkoR to dobrze ,że u niej pomalutku sytuacja się klaruje.Biedna swoje przeszła.

Dzięki kochana ,że pytasz:*Z zębem narazie bez zmian.Nie ruszam go do porodu jednak.Za bardzo obawiam się znieczulenia i reakcji mojego organizmu.Póki nie boli jest dobrze!!A co u Ciebie powiedz mi lepiej??Jak szynka??Daje radę??

A dziękuje szynka trzyma sie bo jeszcze nie czuje ze zaraz urodze; dzisiaj nawet byłam w Kosciele i cała msze stałam a teraz leze i całkiem dobrze sie czuje, wiesz ilośc leków jaka biorę jednak pomaga.
Dobrze ze zdecydowalas sie zaczekać z tym zebem; bo skoro nie maja odpowiednich fartuchow żeby CIE okryc na czas przeswietlenia to lepiej w ciemno nic nie robić; czasem wiecej można zaszkodzić niż pomoc.
Dziękuje ze o mnie pytasz. Idź spać kochana bo jutro kolejny dzień oby tylko dla nas dobry. Ja tez utulam sie, cisza w domu chyba wszyscy śpią. Dobrej nocki.

reklama
AgataR trzymam kciuki aby szynka trzymała do samego końca ;-) I kochana czytałam ,że nie wykluczone ,że będziesz walczyć dzielnie o kolejną ciążę!!Super!!:tak:Ja mocno zaciskam kciukaski za WAS:* &&

Do góry