reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam wszystkie brzuszki również nowe które dołączyły :) o tak wczesnej porze, niestety nie mogę się słoneczkiem pochwalić ale zapowiada się ciepły dzień.

Dzisiaj instalator do łazienki zapowiedział się na 7 i jest!! To już sukces :) a po południu jadę do szkoły rodzenia. Ostatnio brakuje mi czasu na częste zaglądanie tutaj :zawstydzona/y: ale czas goni i póki jeszcze jako tako funkcjonuje to trzeba gniazdko urządzać.:-)
Wracam do czytania ogromnych zaległości!!

AgataR trzymam kciuki aby szynka trzymała do samego końca ;-) I kochana czytałam ,że nie wykluczone ,że będziesz walczyć dzielnie o kolejną ciążę!!Super!!:tak:Ja mocno zaciskam kciukaski za WAS:* &&

reklama
czesc iwonka:)
ja juz tez na nogach i dzis strasznie sie czuje,pewnie przez to wczorajsze sprzatanie, bede dzs po prostu lezala tylko odbebnie zajecia z maluchmi, obiad mam, w a ogole to padam teraz po 20stej.nawet pisac mi sie nie chce....

Czesć Marta ja mam to samo, tak po 19-20 już mi się nic nie chce i już nawet nie mogę patrzeć ani na monitr ani nie chce mie się oglądać TV tylko mam ochotę zwinąć się do łóżeczka :)

Teraz zabieram się za śniadanko :)

hej Brzucholki!!! U mnie brzydka pogoda...śnieg pada...fuuuj....noc ciężka...brzuch bolał i pachwiny...w sumie boli do tej pory...dobrze że dzisiaj wizyta...no i muszę jeszcze obdzwonić parę sklepów w sprawie kafelek...tak więc wszystkim życzę miłego dnia :)

Witajcie dziewczyny:-)

U mnie dziś pięknie,pełno jeszcze śniegu ale słoneczko świeci i naprawde z dnia na dzien widać różnice że jest go coraz mniej.
Idę na 11-tą do fryzjera,balejage i ścięcie i cieszę się bo wkońcu doprowadzę sie do stanu oglądalności.Zima w tym roku była szczególnie długa i brak motywacji do zrobienia cokolwiek przy sobie wcześniej.

czesc dziewczyny
wpadlam zyczyc milego dnia :tak:

ja zaraz jade do miasta, kal i mocz mlodego zawiesc, pewnie wieczorem wroce dopiero, bo i o tesciowa zahacze na obiadek sie wbije ;-) a co ;-)

Dzień dobry! :-)

Ale miałam dziś kiepską noc... Całą noc się męczyłam ze skurczami łydek- najpierw jedna, potem druga... Szok! Zastanawiam się czy wypić magnez (plusz) czy coś innego?

U Nas kolejny dzień zapowiadający piękną pogodę... :-) oby tak dalej...
Miłego dnia Mamuśki

Cześć Brzuszki:)
W końcu mam neta! Zmienialiśmy operatora i był problem z dostarczeniem routera i byliśmy umoczeni. Jak już człowiek się przyzwyczai do wygód, a potem nagle ich zabraknie to masakra... Teraz kiedy jeszcze jestem na L4 to poczułam jakby odcięto mnie od świata. Na szczescie juz wszystko wróciło do normy.
Jak chodzi o moja wizyte u kradiologa to raczej ok. Serce (poza tendencja do tachykardii) przyspieszyło jeszcze ale to normalne na tym etapie ciąży. Pojawiają mi sie czasem pojedyncze "potknięcia" serca, więc mam je zapisywać i pani dr określi czy jest to w granicach normy. 4-tego kwietnia będę miała holtera i dopiero po tym badaniu kardiolog podejmie decyzję co do sposobu rozwiązania ciąży.
W weekend byliśmy u moich rodziców i dopadło mnie tam chyba jaieś zatrucie. Całą niedzielę miałam z głowy i w związku z tym wróciliśmy dopiero w poniedziałek.
Teraz czeka mnie wielkie nadrabianie Waszej twórczości...
Chciałam Wam przypomnieć, że dziś jest dzień mężczyzny więc badźcie miłe dla swoich Panów ;) i moze jakaś niespodzianka? :)

reklama
dzien dobry ja tez średnio wyspana...przez przypadek obróciłam się na prawy bok i takiego kopa dostałam, że aż się całkiem obudziłam :) kręgoslup daje o sobie znać podczas spania, ale nawet pomaga duży rogal :)

u nas tak pada śnieg że świata nie widać a na termometrze 6 stopni!! :szok:

i w ogóle to : wszystkiego najlepszego z okazji dnia nerki :-) :-D

M już pojechał na jakies konferencje wiec moze wczesniej skonczy i bedziemy mogli posiedzieć :)

Do góry