reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczyny z rana, chociaż widzę że dla Was rano to dla mnie ciemna noc :-)
Setana fajnie, że wróciłaś!
U nas dziś pochmurno i pada deszcz, więc nawet mi się nie chce z łóżka podnosić.
Mimo wszystko - miłego dnia wszystkim!

reklama
Witajcie Brzuchatki
Ja od rana na nogach, byłam oddać krew i mocz do badania bo dziś wizyta u gina i wreszcie USG!!!!!!! Trzymajcie kciuki!!!! Na wizytę idę co prawda dopiero wieczorem ale DZIŚ!!!!! Teraz czas będzie tak wolno leciał...
W Szczecinie piękna słoneczna pogoda, czuje się wiosnę na dworze!
Wszystkich Zyczę MIłego Dnia a za Ciebie Misialina trzymam kciuki...wizytę masz wcześniej niż ja!!!!

Doris....ja za Ciebie też będę mieć mocno kciuki zaciśnięte
Setanko...dobrze że wróciłaś...mam nadzieję że serduszko Twoje nie będzie złośliwe i popracuje w normalnym trybie

Dagamit, Misialina miło mi to słyszceć/czytać ;)
jak chodzi o serducho to na razie spisuje się grzecznie i wierzę, że tak zostanie:)
Misialina o której masz wizytę? Kciukaski zaciskam juz teraz.

Doris no i wszystko jasne - słonko powiadasz w Szczecinie? To już wiemy kto zakosił nam piekna pogodę ;) Trzymam kciukaski za dzisiejszą wizytę.

Ostatnia edycja:
Jak tak patrzę na Wasze suwaczki to widzę, że niektóre z Was są już w 29 tc. Ale ten czas leci!!!!!! A niedawno czekałyśmy na 12 tydzień, czytałam oostatnio co piszą październikówki i nie chciałabym być na ich miejscu teraz, stanowczowo wolę wyższą ciążę a tak naprawdę, to jak zobaczę na moim suwaczku 30 tc to już będę mega szczęśliwa.

Setana - no rzeczywiście, u mnie piękne słońce i niebieskie niebo, takie prawdziwie wiosenne i ma być coraz cieplej...w sobotę podobno 13 stopni a w niedzielę 14 :-)

witajcie kochane,

Setana dobrze, że wróciłaś i z serduchem w miarę ok
Doris i Misialina trzymam kciuki za Was i maluszki i czekam na relacje oczywiście:tak:
Ivona, jakiś grubszy remont?

nam Doris też słonko zabrała, jest pochmurno i pada, ale mimo wszystko jakoś tak wiosennie. Lubię czasem taką pogodę
Pozostałe mamusie też witam wiosennie:tak:

Setana - serducho musi być sprawne bo musi obdarzyć miłością dzieciątko, wierzę że będzie ok
Doris- dołujesz mnie tym słońcem bo u mnie własnie zaczął padać śniego z deszczem brrr aż nie chce mi się dzisiaj nigdzie wychodzić:-). Życzę powodzenia na USG bo napewno będzie to wzruszająca wizyta. Zazdroszczę bo ja pewnie będe mieć dopier w kwietniu lub w maju :( U nas na szczęście weekend też ma być słoneczny :)
Trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Misalina również trzymam kciuki za wizytę &&&&&&
Agatka - napewno weź sobie magnez sam lub z potasem na skórcze, ja bez tego nie prześpię nocy

Za to od wczoraj czuję lekkie napinanie brzucha, szybko to przechodzi ale pojawiało się przez cały dzień, mam nadzieję że to "ćwiczenia macicy" jak to ładnie okreslił pan dr w szkole rodzenia

hej
Setana fajnie ze wizyta udana i oby tak było dalej.
Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki i zycze udanego dnia.
Na razie brak mi weny do pisania
Aha Tusen wstaw fotke po fryzjerze:tak:

reklama
Ivonka..te napinania to normalne na naszym etapie ciaży, byle nie za często były...mi się napina nie raz kilka razy pod rząd a potem kilka godzin wcale więc się nie przejmuję juz tym, choć zauważyłam budząc się w nocy że czasami też mam twardy brzuch, ciekawe jak moja "szynka" dowiem się dziś na wizycie...ostatnio miała 5,6 cm ciekawe czy dalej taka długa :-)

Do góry