CZEŚĆ Brzuchatki!!!
Ale TU produkcja postów!!!! Dopiero zdążyłam nadrobić wszystkie wątki!
Zebrra – Meżczyxni tak mają, w ten sposób czasami starja się uciec od obowiązków i odpowiedzialności...w domu chorzy a jak do pracy to zdrowi jak rybki J.
Dobrze, że Jasio już zdrowy i że z Twoim uchem lepiej J
Marta24 – nie martw się, dzidziolki czasami się odwrócą i nie czujemy ich lub są troszkę bardziej leniwe. Co chwile, któras z nas pisze, że Dzidziuś się mniej rusza a potem, że już Za dużo!!!
Nutria – u mnie też dużo słońca ale zimno na dworze. Ale jak świeci od razu lepiej się czuję J
Eva – mnie też wczoraj brzuch bolał trochę ale dziś jest już dobrze, nawet pomyłam wszystkie podłogi w domu, co prawda z trudem bo ciężko ale zawsze J
Misialina – 390 zł????? Usg 3d??? To jakaś masakra. U mnie ok. 250 zł. Podeślij trochę gołąbków do mnie J
Silva – dobrze, że humorek lepszy J, słonce świeci..już marzec...niedlugo wiosna i coraz bliżej do spotkania z naszymi dzidziusiami!!!!
Aestima..............mnie też bolą pachwiny ale raczej po dłuższych spacerach, najlepiej jest jak sobie leżę i odpoczywam...ale w takim układzie z przybieraniem na wadze nie jest najlepiej J
Justynka – ja Ci chętnie podrzucę trochę pracowania, a właściwie to prawie wszystko bo buduja mi dwie szafy i wszystko leży na stołach i tapczanach J
Iza – powodzenia na rozmowach z panią psycholog i udanych zakupów
Larvunia – po prostu nie wierzę!!! Twój synuś znowu chory????? I znowu antybiotyk??? Co to się dzieje, że on tak choruje??? Mije dzieci nie chorowały prawie wcale, jedynie jakiś katar no i miały ospę a Dominika salmonellę jak miała 9 miesięcy a tak to zdrowe jak rybki do tej poryJ
Traschka – pewnie...jak świeci słonce to od razu więcej energii mamy
Tusen.... mnie kręgosłup też boli i ciężko mi się przewracać z boku na bok, choć od czasu gdy śpię z rogalem (ale to zabrzmiało J) to jest o wiele lepiej
Ivonka – trzymam kciuki za wyniki, a zupy pieczarkowej mogłabyś trochę mi podesłać J
Zołza, Agata, Mrsmoon, JoL, Kati83, Gosiaczek...... z Wami tez się witam serdecznie i z resztą nieobecnych Mamuś czerwcowych też J i Wszystkim życzę Miłego Dnia i duuuuuużo słoneczka i pozytywnej energii