reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Muszę Wam opowiedzieć co widziałam przedwczoraj na Polsat cafe...program o najstarszych matkach świata...masakra...kobiety rodziły dzieci w wieku 67 lat, 55 itp...wszystkie po menopauzie...bo poprostu chciały mieć dziecko....jedna miała 72 lata i wszędzie jej odmawiali w tych klinikach bo do 60 zapładniali...tylko że one nie były biologicznymi matkami, nosiły dziecko w sobie a dawcą jajeczka była inna kobieta...przeciw Bogu i naturze...a wszsytko po to bo miały zachciankę żeby mieć dziecko i je urodzić...a potem umierają a co z dziećmi?

o matko maly poszedł spac chyba :) a ja siedze i męczę się z promocją sklepu :)
zazwyczaj wszystko co wymyśliłam załatwiał informatyk w firmie, a teraz siedze i się głowie co do czego ...

musze rozkrecic ten sklep no musze choćbym miała siedzieć do maja dzień i noc ghrr...

dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na kaszel suchy, Kaszlę od kilku dni a dziś w nocy się ksztusiłam, a teraz znów mam ataki kaszlu. I taką wysuszoną krtań czy gardło.
Syrop z cebuli odpada mam po nim zgagę...

kati spróbuj ugotować sobie taki rzadki kisiel, trochę łagodzi przesuszoną śluzówkę

Misialina dzisiaj wyskakuje z rewelacyjnymi wiadomościami :D a to stare matki a to ptasia grypa ... może powinna pracować w jakiejś gazecie albo TV :D

reklama
Misialina też wczoraj widziałam ten program, tzn kawałek bo stwierdziłam że takiego wynaturzenia nie chcę oglądać :no:

dagamit my też mamy PS3, kupiliśmy jesienią, pierwszy tydzień to chyba w ogóle jej nie wyłączaliśmy :-) mężulek nabawił się nawet zakwasów grając w gry sportowe: rzut dyskiem i golf :-D niezły miałam z tego ubaw :-D a przez siatkówkę oberwało się naszemu żyrandolowi i teraz nie mamy górnego światła w pokoju, bo żyrandol już na odstzrał, nie da rady go naprawić a nowego nie kupujemy bo wiosna się stąd wyprowadzamy

Izabela34 niestety zmartwię Cię, to bardzo częste zjawisko w firmach ubezpieczeniowych i generalnie sektorze usług finansowych - ty nam zapłać już, ale my z kasą dla ciebie będziemy się ociągać... wiem bo sama pracuję w firmie ubezpieczeniowej i samej mi się włosy na głowie jeżą jak czasem widzę panie które łaskę robią że przez cały dzień jedną kartkę na biurku przełożą... :no:

ja-zolza dobrze że wspominasz o wymianie dowodu, też się muszę za to w końcu wziąć, przemeldować już do nowego mieszkania, zrobić zdjęcie (z tym mi zawsze schodzi najdłużej bo mi zawsze moje włosy nie pasują :-)) i wyrobić nowy dowód aby już mieć porządek w dokumentach przed narodzinami dzidzi

kati83 ja tez idę na połówkowe 24 i też mam zamiar przyjąć taktykę - nie wstawaj z leżanki póki się nie dowiesz :-)

witaj luksja ;-) ależ mi narobiłaś smaku tymi naleśnikami, tylko szpinaku nie mam.... więc dalej jesteśmy bez obiadu... :no:

Do góry