reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Iza super z tym mieszkaniem, zazdroszczę, ja marzę o przeprowadzce... póki co w sferze marzeń pozostanę...
Hmmm z Generali zaś, nie wiem, czy nie powinnaś była wypowiedzieć umowy ubezpieczeniowej, chyba, ze nadal Cię ubezpieczają...
Nie chciałabym, zeby gromy na mnie poszły, ale ja bankowiec i windykator w jednym
Misialina, trzymam kciuki, żeby te plamienia ustapiły jak najszybciej, bo mimo, ze już spokojniej do nich podchodzisz, wiem, że dopiero jak przestaną się pojawiać - naprawdę odetchniesz...
Hmmm z Generali zaś, nie wiem, czy nie powinnaś była wypowiedzieć umowy ubezpieczeniowej, chyba, ze nadal Cię ubezpieczają...
Nie chciałabym, zeby gromy na mnie poszły, ale ja bankowiec i windykator w jednym
Misialina, trzymam kciuki, żeby te plamienia ustapiły jak najszybciej, bo mimo, ze już spokojniej do nich podchodzisz, wiem, że dopiero jak przestaną się pojawiać - naprawdę odetchniesz...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Wydaje mi się że mając dokumenty szkody czyli dot kradzieży pojazdu firma sama powinna zerwać umowę OC z datą kradzieży. Wg najzwyczajniej przeoczyli temat, ktoś nie wywiązał się ze swoich obowiązków i tyle...Hmmm z Generali zaś, nie wiem, czy nie powinnaś była wypowiedzieć umowy ubezpieczeniowej, chyba, ze nadal Cię ubezpieczają...
zebrra
Luksja witaj
Misialina, masakra z tymi kobietami...
Kati, pij duzo i nawilżaj powietrze (jesli nie masz nawilżacza, to połóż na grzejnikach mokre ręczniki), kisiel to też dobry pomysł. Możesz też wziąć syrop prawoslazowy, który też osłoni śluzówkę. To wszystko ułatwi Ci odkrztuszanie...
Madzioolka, uśmiałam się z tym żyrandolem
Misialina, masakra z tymi kobietami...
Kati, pij duzo i nawilżaj powietrze (jesli nie masz nawilżacza, to połóż na grzejnikach mokre ręczniki), kisiel to też dobry pomysł. Możesz też wziąć syrop prawoslazowy, który też osłoni śluzówkę. To wszystko ułatwi Ci odkrztuszanie...
Madzioolka, uśmiałam się z tym żyrandolem
zebrra
Być może, nie mówię, że nie, trzeba zajrzeć w dokumenty... Czasem są takie zawiłosci, że człowiekowi trudno się połapać...Wydaje mi się że mając dokumenty szkody czyli dot kradzieży pojazdu firma sama powinna zerwać umowę OC z datą kradzieży. Wg najzwyczajniej przeoczyli temat, ktoś nie wywiązał się ze swoich obowiązków i tyle...
haaa no z glodnym teraz moge pogadac ;-) My po obiadku :-) Gulasz z ryzem + mix warzywny gotowany ;-) mjami mjami...
Wasze dzieci przychodzac z przedszkola tez jedza drugi obiad? - pytanie do mamusiek przedszkolakow ;-)
Wasze dzieci przychodzac z przedszkola tez jedza drugi obiad? - pytanie do mamusiek przedszkolakow ;-)
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Oj te dokumenty! Sama wymieniał paszport, i inne dok. bo chciałabym żeby cała rodzinka miała takie same nazwisko przed urodzinami Benjamina, ale zachodu tyle, ze szok
Produkujecie testu jak szaloneak wy znajdujecie na to czas miedzy dziećmi, praca a domem. Niewiem
Produkujecie testu jak szaloneak wy znajdujecie na to czas miedzy dziećmi, praca a domem. Niewiem
Misialina
Fanka BB :)
A teraz przeczytałam na onecie o karmieniu http://dziecko.onet.pl/58124,0,43,mleko_matki_to_za_malo,artykul.html...i l kto tu ma rację?
reklama
traschka
Mama Marysi
Dagamit mój M. kupił sobie PS3 na święta ale niestety jego gry do mnie nie przemawiają (wyścigi samochodowe. Może polecisz coś fajnego żebym ja też mogła się pobawić??
Izabela mam nadzieję, że udało ci się załatwić tą sprawę z generali??? Nienawidzę tych urzędasów! Jak brałam kredyt na mieszkanie pani w wywiadzie w banku pytała o inne kredyty, których nie mieliśmy. I następnego dnia dzwoni do mnie i mówi z niesmakiem, że po co kłamać o braku kredytów skoro to i tak wyjdzie!!! Okazało się, że jak tata kupował mi samochód to wziął wspólny kredyt (mieliśmy współwłasność na samochód), który spłacił kilka lat temu. Ale bank zapomniał o aktualizacji na stronie i wyszło na to, że wiszę bankowi kilkanaście tysięcy i figuruję na tej liście dłużników (zapomniałąm jak to się nazywa). ALe byłam wściekła... oczywiście wszystko szybko wyjaśnili i przepraszali ale ja bym ich najchętniej zamordowała!!
Izabela mam nadzieję, że udało ci się załatwić tą sprawę z generali??? Nienawidzę tych urzędasów! Jak brałam kredyt na mieszkanie pani w wywiadzie w banku pytała o inne kredyty, których nie mieliśmy. I następnego dnia dzwoni do mnie i mówi z niesmakiem, że po co kłamać o braku kredytów skoro to i tak wyjdzie!!! Okazało się, że jak tata kupował mi samochód to wziął wspólny kredyt (mieliśmy współwłasność na samochód), który spłacił kilka lat temu. Ale bank zapomniał o aktualizacji na stronie i wyszło na to, że wiszę bankowi kilkanaście tysięcy i figuruję na tej liście dłużników (zapomniałąm jak to się nazywa). ALe byłam wściekła... oczywiście wszystko szybko wyjaśnili i przepraszali ale ja bym ich najchętniej zamordowała!!