reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Czesc Dziewczyny,
wczoraj od rana mi sie brzuch napinal stale i zadzwonilam do swojego gina i kazal mi jechac na ipp. Teraz leze w szpitalu na obserwacji bo nie wiedza od czego tak sie dzieje, z mala wszystko ok, bawila sie dzis na usg pepowina. Szyjka dluga zamknieta lozysko na tylnej scianie i wszystko dobrze. Moze w srode mnie wypuszcza to napisze wiecej bo na komorce ciezko mi na necie sie pisze. Buziaki dla Was

Aestima, dobrze, że już jesteś - szkoda, ze z przygodami...

Co do papierosów jeszcze, to paliłam sporo, paczkę dziennie, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży i chciało mi się zapalić to miałam straszne wyrzuty. Mocno ograniczyłam i ostatniego papierosa zapaliłam 04/11... Nie chciałabym wrócić do palenia, mam nadzieję, ze uda mi się nie wrócić do nałogu :)

JoL, kurujcie się!

Iza, powiedziałabym, ze to taka normalna "warszawska" cena...

jestem po wizycie księdza,zdążyłam iść do ojca po pasyjkę,wchodzę do domu,a tam juz ksiądz po modlitwie:szok::-D,rozłozyłam szybko obrus i pasyjkę,poświęcił dom i wyszedł:-D

czesc popoludniowo...
my po spacerku padnieci z mlodym, ciepla herbatke wlasnie popijamy bo zimno jak nie wiem...
milego wieczorka... a ja ide poczytac co naskrobalyscie :tak:

aestima...witaj po dlugiej nieobecności
Doris...3mam kciuki za Wasze zdrówko i powrót do domku

A ja dziewczyny jestem w szoku...mój rozmiar to 90 D...a miałam 85 B...kupiłam dwa biustonosze i już tylko na fiszbinkach nie usztywniane bo jeszcze większe mi się cycole wydaja i nic mnie nie uwiera...no i majciorki też kupiłam...takie już na brzuch bo w zwykłych figach to już nie umiem chodzić bo zwijają mi się pod brzuchem.

reklama
Do góry