reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

dubeltówka piękne! Takie wspomnienia są bezcenne, zawsze będę pamiętać ten dzień i to wrażenie zalewającego mnie szczęścia. Oby takie chwile zdarzały się jak najczęściej! A twój mąż to niezły przystojniak:)

reklama
dubeltowka przepięknie wyglądaliście ,wogóle cudna sala weselna, a najbardziej podobało mi się to zakończenie w windzie...rewelacja jak z filmu!!Bardzo pomysłowo zgrany filmik!!
Masz prześliczną córeczkę!!Jak aniołeczek!!

Ja też sobie obejrzałam, a co :-) Świetnie zrobiony filmik, no i para młoda (a szczególnie Panna Młoda) prześliczna :-)

Traschka - jak zauważyłam ceny mieszkań w Wawie są różne ale co zrobić jak gdzieś trzeba mieszkać i naprawdę ludzie kupują ;-) A to inwestycja, na której się nie traci, wiem coś o tym :-)

Zebrra - mąż rozmawiał dzisiaj z sąsiadem - powiedział, że chce wziąć za swoje mieszkanko 400tyś zł. Tak więc R. podziela moje zdanie, że lepiej kupić nowe :-) Sąsiad z dwóch pokoi zrobił większą kawalerkę i niby poszalał z wyposażeniem... no ale co dwa pokoje to nie jeden no i wg mnie cena za m2 (wychodzi ponad 9,5tyś zł) przesadzona nawet jak na 3 letnie mieszkanie.

Doris - ja rozmawiałam z dr w środę o tych moich skurczach itd i ona uważała, że jak się upspokoiły (tzn są, ale lżejsze i rzadsze i one nie wymagają brania nospy), to nie ma powodu do zmartwienia. Z jednej strony to dobrze, że lekarz tak się przejął i chce to sprawdzić - zawsze będziesz spokojniejsza jak Was przebadają. Wracajcie szybko do nas :-)

Zasiedziałam się z mężem, bo oglądaliśmy jeszcze mieszkanka, ale teraz już uciekam :-) Dobrej nocki Wam życzę.

Dzień dobry :)

Dubeltówka fajny filmik :)

Iza, faktycznie cenę podał mocno przesadzoną... Nie wiem jak ma zrobione mieszkanie, ale wątpię, żeby tyle dostał... Ostatnio mój sąsiad sprzedawał mieszkanie (tyle, że to Sulejówek) 64m, 3 pokoje z kuchnią otwartą na salon, odremontowane, sprzedał właśnie za 400tyś.. No, ale to nie W-wa, więc cany są niższe...

Miłego dnia Kochane!

witam się
dubeltówka mi też się bardzo podobało:tak:,a nasi panowie mają tak samo na imię.
biorę się za małego,jeść,do przedszkola,a potem za lekturę i chcę kupić w Ryłko te buty nieszczęsne.

Racja larvunia bryy:tak:

A my dzisiaj zaspaliśmy i musiałam dupke wystawic na zimno i odwieśc młodego;-)Nie to żebym oczywiście wogóle nie wychodziła,ale o 8 -mej rano kiedy jeszcze ciemno i tak niemiło na dworze to mi sie nie chce.

Mnie się też mamcica mocno napieła wczoraj, aż wziełam no-spę.A w nocy złapał mnie ból,ale nie skurcz,tylko taki ból.Ale poszłam siusiu i mnie przestało.Nie wiem czy to może być spowodowane przepełnionym pęcherzem???

reklama
mały załatwiony,do 15.00.
ja prasowanko-chyba,że któraś ma chęć;-),książka,buty i obiecałam mu kupić książkę z Bobem Budowniczym:tak:

Do góry