reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ja jednak sobie kupiłam bluzkę i legginsy i kolczyki:tak:i tylko 50 zł wydałam.
zaraz zabieram się za pakowanie.
szczęśliwego nowego roku i udanych porodów życzę Wam i sobie:tak:

reklama
Ja po antybiotyku mam okropne mdłości więc nie wiem jak to będzie z tym Nowym Rokiem:eek:
Wszystkim Wam i każdemu z osobna życzę pomyślności, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia w roli mam, a dzidziulkom żeby wywoływały uśmiech na naszych twarzach i rosły duże i silne:-)

hej dziewczyny nie mam zbyt dużo czasu dużo ale chciałam wam Życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku, szczęśliwych rozwiązań i cieszenia się naszymi zdrowymi bobaskami:-) no i zdrówka Wam i całym Waszym rodzinkom:-)

hej wam, dawno mnie tu nie było, ale chciałabym złożyć wam złożyć najlepsze życzenia noworoczne, spełnienia marzeń, a przede wszystkim zdrowych dzieciaczków, spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania

No ja już po obiadku, teraz drzemka, żeby naładować akumulatory, choć czuje że ciężko będzie, o 22 to już odmawiam posłuszeństwa...a tak na marginesie Truskaweczka tak bryka że wytrzymac ze smiechu już nie mogę...

Witam.

Ostatnie dni tego roku upływaja mi na zmiane ,raz lepiej raz gorzej.
Cieszę sie bo dwa dni temu kupiliśmy dużo rzeczy do domu w dobrej cenie.Zaoszczędziliśmy dzieki temu dużo pieniędzy,bo były bardzo atrakcyjne wyprzedaże.
Ale natomiast diś dzień był fatalny,ale mam nadzieje że zakończy sie lepiej.Ponieważ gorączka zakupów meblowych do domu,dopadła mnie na całego dopiero dzis stwierdziłam że nie mam co założyc na sylwka.Niestety już w mao rzeczy sie mieszcze. Wiec pojechaliśmy z mężem na zakupy,on tez sobie kupił szpodnie i koszule nowa a ja tunikę i leginsy.Poniewaz zakupów mielośmy sporo mą na kilka razy wychodzi ze sklepu do samochodu.Kiedy zajechaliśmy do domu,okazałao sie że brakuje reklamowki z moją tuniką.Problemu by chyba nie bylo gdyby nie fakt ze ja naprawde nie mam nic zastępczego.
Trochę sie z nim posprzeczałam,i w afekcie powiedziałam że wsród tylu reklamówek musiał akurat ta maja zgubic.
Ponieważ tu sklepy były czynne do 15-tej nie zdążyłam pojechac i kupic ,ale koleżanka która jest troszke teższa niż ja byłam ,przyjdzie z paroma propozycjami tuniki i jakoś mnie poratuje.

Mam nadzieje że dzisiejszy dzień upływa wam lepiej od mojego,bo jak to mówią jaki Sylewster taki cały rok.

Życzę Wam szampańskiej zabawy Sylwestrowej,i wszystkiego dobrego w Nowym roku a przede wszystkim zdrowych pięknych dzieciaczków.

czesc kochane brzuchatki ! dobrego w nowym roku

ja dopiero z zakupow wrocilam zaraz obiad przyjedzie potem drzemka prysznic i na turniej pokera :) mam nadzieje ze dam rade :-)

Dziewczyny, ja powoli szykuję się do imprezki domowej, jedzonko już zrobione :-)

Życzę Wam, aby ten Nowy Rok był dla Was najlepszy, żeby przyszły same jasne dni, żeby sny były kolorowe, wieczory pełne nadziei, a poranki beztroskie!
A w czerwcu żeby każda z nas utuliła swoje ukochane maleństwo!!!!

reklama
Jak tak czytam te Wasze posty to aż zazdroszczę...Ja w tym roku sylwestra obchodzę przed telewizorem z synkiem i z mama moją...:-( bo mój D w pracy(jezdzi na taksówce i to jedyna taka zyskowna noc w roku)...

ehhhh ale cieszę się ,że nie wszystkie macie tak nudne plany sylwestrowe jak ja :-)

Zyczę Wam wszystkim brzuchatkom :-) w 2011 Roku udanych i jak najmniej bolesnych porodów i rzecz jasna zdrowych i prześlicznych synków i córeczek !!!!

Do góry