reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

_________•(-- • -- )•
______•(-)(-)(-)(-)(-)(-)•
____•(-)(-)_____ ___(-)(-)•
__•(-)(-)______XII____(-)(-)•
_•(-)(-)______\_|______(-)(-)•
•(-)(-)________\|__ _____(-)(-)•
•(-)(-)_IX______O____III_(-)(-)•
•(-)(-)_________________(-)(-)•
_•(-)(-)_______________(-)(-)•
___•(-)(-)_____VI____ (-)(-)•
_____•(-)(-)________(-)(-)•
_______•(-)_(-)(-)(-)_(-)•
__________•(-------)•
_______•(---)(____)(---)•

♥Z wybiciem dwunastej
*NOWY ROK nadchodzi
♥Niech radość przyniesie
*Smutki wynagrodzi
♥Niech Cię szczodrze obdaruje
*Zdrowia,szczęścia nie żałuje
♥I niechaj się spełnią
* - KROK PO KROKU -
TWE MARZENIA W NOWYM ROKU !

(.•`*♥.SZCZĘŚLIWEGO
*.*´¨)*♥.NOWEGO
.•´,•*´¨)¸.•*¨)♥.2011
¸.•´¸.•*´¨)♥.ROKU :)**
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......___/|\___.....___/|\___
<*><*><*><*><*><*><*>

reklama
Witam porannie w ostatni dzień tego roku.

Dzastina śliczne życzenia.

Ja niestety nie jestem tak uzdolniona, ale też z całego serca życzę wszystkim mamusiom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w Nowym Roku.

WITAM :-)
wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok!!! :tak:
by był jeszcze lepszy od tego co mija.

Żeby każda z Nas urodziła śliczne i zdrowe Maleństwo, takiej płci jakiej pragnie ;-)

Całuję Sylwestrowo Wszystkie MAMUŚKI :cool2:

Cześć Dziewczyny. Witam się Sylwestrowo!!!
Ja zaraz lecę do kuchni robić koreczki i sałatkę, z tuńczyka i grecką :-).
Wieczorem goście przychodzą, dobrze, że każdy coś do jedzenia ze sobą przynosi to się najem smakołyków :-)

Ja również witam sylwestrowo!

POmlutku już się zbieram, bo jedziemy na ślub na 13, wcześniej jeszcze trzeba załątwić kilka rzeczy. Najchętniej pojawiłabym się dopiero na weselu, chyba dostanę zapalenia płuc w nieogrzewanym kościele! Skończyłam brać antybiotyk i dalej kaszlę...

Zyczę wam radosnego sylwestra, dla tego, kto sie bawi - świetnej zabawy, dla tego kto chce odpocząć dużo spokoju! I dla wszystkich radości:) Bawcie się dobrze kochane!!!:-):-):-)

hello:) wpadam tylko powiedziec ze u mnie wszytsko ok:) odezwe sie juz w nowym roku:) zycze wszytskim szampanskeij zabawy i oby kazda z nas urodzila zdowego dzidziusia:) buziole na nowy rok:);-)

czesc w ostatnim dniu roku...

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :tak::-)

pradu od rana nie mialam bo bym dawno juz do was zagladnela ;-)
pewnie nie raz tu jeszcze kukne dzis, bo domowke mamy ;-)

Hej Brzucholki! Ja już byłam na zakupkach po chlebek i wędlinki....
Doris...my idziemy do znajomych i też robię sałatkę grecką, karczek i śliwki w boczku, jak sobie pomyślę o tych wszystkich smakołykach to buzia mi smieje. Mąż twierdzi że to jest niemożliwe żeby tak myśleć o jedzeniu i tyle jeść a tak mało przybrać na wadze...hehe
Zaraz zabieram się za obiadek...u nas tradycyjnie w sylwestra tak jakby powtórka z Wigilii, ryby + kapusta z grzybami + ziemniaki na masełku z cebulką
Będę tu zaglądać

Życzę wszystkim udanej imprezy sylwestrowej i tej domowej i tej balowej, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych najskrytszych i dużo zdrowia dla Was
i Waszych maleństw

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku!!!! Mamuśki :-) :tak:

ps. nie wiem jak to dziś będzie ze świętowaniem, bo senna jestem niebywale :confused: idę zaraz na mała drzymeczkę naładować akumulatory na noc ... :cool2:

Do góry